Wiek: 57 Dołączył: 08 Maj 2003 Posty: 683 Skąd: Warszawka
Wysłany: 22-11-2004, 12:13
Cytat:
sporo.....
A jak bedziesz zadawal takie pytania to
ciekawe dlaczego mój komputer zbiesił się kiedy komentowałem tę uwagę Manii (niewątpliwie złośliwie komentowałem
ale podoba mi się ten nowy wątek w dyskusji
(no nie Przemek;)
Sandii
Patryś
Stopień: MoĹźe za rok bÄdze
Wysłany: 22-11-2004, 19:26
Przemek napisał/a:
Patryś ,co ty w głąba lecisz????
przecież wszyscy wiedzą że Mania osiemnastkę kończy w tym roku
Nie chcę być złośliwy, ale po zdjęciu wygląda mi na gdzieś tak 40. Choć jak zobaczyłem zdjęcie Yvette, to mi wyglądała na 25-30
Wysłany: 22-11-2004, 20:11
Chyba juz czas bym sie odezwal...
Prosze pamietac ze Patrys ma 11 lat i pewnych rzeczy jeszcze nie rozumie...Dla tego trzeba wystapic z prosba by zanim cos napisal na pewne tematy (tak jak ten) najpierw skonsultowal sie z rodzicami ktorzy pewne rzeczy Mu wyjasnia...
Cytat:
Nuras to Forum dla Ladies and Gentelmen....
To jest swieta prawda ale o tym czesto trzeba przypominac takze tym ktorzy maja wiecej lat niz Patrys...
Cytat:
Zawsze pozostaje Ci pl.rec.nurkowanie....
Tam to takiego mlodego wilczka by zjedli, wiec moze bez przesady...To jest grupa dyskusyjna dla hm..."Innych" ludzi...
no dobra...a teraz juz do Patrysia - pewne rzeczy musisz wyczowac...i dla tego te slowa raczje nie sa na miejscu :
Cytat:
Nie chcę być złośliwy, ale po zdjęciu wygląda mi na gdzieś tak 40. Choć jak zobaczyłem zdjęcie Yvette, to mi wyglądała na 25-30
Przemek o zblizajace 18nastce Mani powiedzial tak z przymrozeniem oka, bo wszycy wiedza przeziec ze mania 18 miala rok temu, ale zabawa byla dobra i teraz poprawiny
Na a co do Yvette...to jak mogles powiedziec tak o...(ehhmm...to pozostawmy domyslom ) a do tego ona jest taka fajna i Mloda dziewczyna !!
Patrys normlanie... musisz uwazac...
Wysłany: 22-11-2004, 20:21
hehe, patryś no to się naraziłeś Mani i Yvetee no i Sonemu;]
Słuchaj, nie pomyśl sobie że takie tu same staruchy siedzą (wszak sam nie mam 20;])
muisz przedewszystkim uwazac aby kogos nie-urazic... napierw cytat taty, teraz tekst o wieku manii... nieładnie, nie wypada;]
następnym razem zastanów się dwa razy zanim coś wyslesz;]
pozdrawiam;]
Wiek: 65 Dołączył: 14 Mar 2003 Posty: 506 Skąd: warm-mazurskie
Wysłany: 22-11-2004, 20:33
MANIU - NIE PRAWDA - na zdjęciu wyglądasz bardzo młodo - ja tam bym Ci alkoholu nie sprzedał - nie wierz Patrysiowi bo bzdury pisze
PS Patryś mam cie na oku
Ostatnio zmieniony przez Pitt_M 22-11-2004, 20:56, w całości zmieniany 1 raz
yvette [Usunięty]
Wysłany: 22-11-2004, 20:42
Cytat:
a skąd masz ten kurs arabskiego? czy możesz mi powiedzieć ile takowy kosztuje i gdzie go można kupić?
maczaty moj tato kupil to w Syrii zdaje sie...i jak chcesz moge Ci to przegrac na plytke i przeslac (blizsze info na PW)
Cytat:
że zainteresowanie tematem nie przejdzie Ci do IV Spotkania FN i obiecuję być wtedy do Twojej dyspozycji (w wiadomym względzie Wink ). Rozmowy o pograniczach mogę prowadzić długie i namiętne, bo swego czasu troszkę się na nich naukowo realizowałem i sentyment pozostał Mr. Green
nie przejdzie, nie przejdzie pogadamy ...
Cytat:
że zainteresowanie tematem nie przejdzie Ci do IV Spotkania FN i obiecuję być wtedy do Twojej dyspozycji (w wiadomym względzie Wink ). Rozmowy o pograniczach mogę prowadzić długie i namiętne, bo swego czasu troszkę się na nich naukowo realizowałem i sentyment pozostał Mr. Green
no wiesz co Patrys.... przeciez ja mlodziutka jestem na sylwestra wybija mi 18
Cytat:
Na a co do Yvette...to goracy maniac jak mogles powiedziec tak o...(ehhmm...to pozostawmy domyslom Embarassed ) a do tego ona jest taka fajna i Mloda dziewczyna !!
Patrys normlanie... shutup musisz uwazac...
co tu komentowac
Cytat:
Na a co do Yvette...to goracy maniac jak mogles powiedziec tak o...(ehhmm...to pozostawmy domyslom Embarassed ) a do tego ona jest taka fajna i Mloda dziewczyna !!
Patrys normlanie... shutup musisz uwazac...
Prosze pamietac ze Patrys ma 11 lat i pewnych rzeczy jeszcze nie rozumie...
Jak mam być szczera podejrzewam, ze Patrys ma wiecej lat niz 11 - wskazuja na to jego posty. jesli to prawda - oczywiscie moge sie mylic - to oznacza ze jest po prostu zwyklym trollem.
Patrys - i to nie chodzi o moj wiek - bo mnie on nie przeszkadza (w koncu mam tylko 19 lat) tylko o to, ze najpierw pomysl zanim cos powiesz.
Jak nie bedziesz myslam...hmmmm...zawsze mozesz dostac stalego bana.
Mania
Wysłany: 23-11-2004, 10:57
Cytat:
Jak mam być szczera podejrzewam, ze Patrys ma wiecej lat niz 11 - wskazuja na to jego posty. jesli to prawda - oczywiscie moge sie mylic - to oznacza ze jest po prostu zwyklym trollem.
Patrys - i to nie chodzi o moj wiek - bo mnie on nie przeszkadza (w koncu mam tylko 19 lat) tylko o to, ze najpierw pomysl zanim cos powiesz.
a już myślałem , że tylko mnie się czujnik antytrolowy włączył po pierwszym poście PATRYSIA . Kurs to on ma zapewne za sobą i wypuszcza balona - OWD przed urodzinami tiu tu rutiu , może tak jakiś detektyw internektyw by sprawdził tego delikwenta , żródło IP itd - DAREK - do dzieła ?
Pzdr-Kriss
Patryś
Wysłany: 23-11-2004, 15:27
No niestety się mylicie. bo mam 11 lat.
Zresztą już wiele ludzi na innych foraCH MÓWIŁO MI ŻE MAM WIĘCEJ NIĆ 11 LAT.
Wiek: 57 Dołączył: 08 Maj 2003 Posty: 683 Skąd: Warszawka
Wysłany: 23-11-2004, 16:58
Cytat:
Ty sie lepiej ucz zamiast na roznych forach siedziec
reszta do roboty, a nie na forum siedzieć
Sandii
Patryś
Wysłany: 23-11-2004, 16:59
A właściwie dlaczego tacy wielce mądzi (bez obrazy) dorośli mówią: "Jak masz 11 lat, to się ucz a nie siedź na forach:!::!::!:"? Czy WAS to nie denerwowało, jak wam tak dorośli mówili? Tak? To nie róbcie takich nieprzyjemności młodym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko