Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
OWD
Autor Wiadomość
Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 21-11-2004, 17:02   

Patryś napisał/a:

Ja nie mogę:!: wiem że takich pytań się kobietom nie zadaje, ale ile pani ma lat że już zdążyła tyle krajów odwiedzić?

Patrys - niestety sporo.....
A jak bedziesz zadawal takie pytania to..... :asthanos:
Mania

Patryś 

Stopień: MoĹźe za rok będze
Wysłany: 21-11-2004, 19:12   

tak myślałem, tego się spodziewałem i bałem

Przemek 

Stopień: DM+dry suit+nitrox
Kraj:
Poland

Wysłany: 22-11-2004, 11:01   

Patryś ,co ty w głąba lecisz????
przecież wszyscy wiedzą że Mania osiemnastkę kończy w tym roku :)

Sandii 

Stopień: DM - PADI, Tech Dive
Kraj:
Poland

Wysłany: 22-11-2004, 12:13   

Cytat:
sporo.....
A jak bedziesz zadawal takie pytania to

ciekawe dlaczego mój komputer zbiesił się kiedy komentowałem tę uwagę Manii (niewątpliwie złośliwie komentowałem ;))))
ale podoba mi się ten nowy wątek w dyskusji ;)
(no nie Przemek;)
Sandii

Patryś 

Wysłany: 22-11-2004, 19:26   

Przemek napisał/a:

Nie chcę być złośliwy, ale po zdjęciu wygląda mi na gdzieś tak 40. Choć jak zobaczyłem zdjęcie Yvette, to mi wyglądała na 25-30

Te_Pe 

Stopień: IANTD
Kraj:
Poland

Wysłany: 22-11-2004, 19:41   

Patryś napisał/a:
Przemek napisał/a:

Nie chcę być złośliwy, ale po zdjęciu wygląda mi na gdzieś tak 40. Choć jak zobaczyłem zdjęcie Yvette, to mi wyglądała na 25-30

Patryś, prawdziwy gentelmen to taki facet, który znając datę urodzin Kobiety, absolutnie nie wie, ile ma lat......

A Nuras to Forum dla Ladies and Gentelmen....

Zawsze pozostaje Ci pl.rec.nurkowanie....

Sonny 

Stopień: Modny bo z IANTD :)
Kraj:
Poland

Wysłany: 22-11-2004, 20:11   

Chyba juz czas bym sie odezwal...
Prosze pamietac ze Patrys ma 11 lat i pewnych rzeczy jeszcze nie rozumie...Dla tego trzeba wystapic z prosba by zanim cos napisal na pewne tematy (tak jak ten) najpierw skonsultowal sie z rodzicami ktorzy pewne rzeczy Mu wyjasnia...
Cytat:
Nuras to Forum dla Ladies and Gentelmen....

To jest swieta prawda ale o tym czesto trzeba przypominac takze tym ktorzy maja wiecej lat niz Patrys...
Cytat:
Zawsze pozostaje Ci pl.rec.nurkowanie....

Tam to takiego mlodego wilczka by zjedli, wiec moze bez przesady...To jest grupa dyskusyjna dla hm..."Innych" ludzi...

no dobra...a teraz juz do Patrysia - pewne rzeczy musisz wyczowac...i dla tego te slowa raczje nie sa na miejscu :
Cytat:

Przemek o zblizajace 18nastce Mani powiedzial tak z przymrozeniem oka, bo wszycy wiedza przeziec ze mania 18 miala rok temu, ale zabawa byla dobra i teraz poprawiny ;-)

Na a co do Yvette...to :angryfire: :maniac: jak mogles powiedziec tak o...(ehhmm...to pozostawmy domyslom :oops: ) a do tego ona jest taka fajna i Mloda dziewczyna !!
Patrys normlanie... :shutup: musisz uwazac...

Przemek 

Kraj:
Poland

Wysłany: 22-11-2004, 20:21   

hehe, patryś no to się naraziłeś Mani i Yvetee no i Sonemu;]
Słuchaj, nie pomyśl sobie że takie tu same staruchy siedzą (wszak sam nie mam 20;])
muisz przedewszystkim uwazac aby kogos nie-urazic... napierw cytat taty, teraz tekst o wieku manii... nieładnie, nie wypada;]
następnym razem zastanów się dwa razy zanim coś wyslesz;]
pozdrawiam;]

Pitt_M 

Stopień: jest ;)
Kraj:
Poland

Wysłany: 22-11-2004, 20:33   

:???: MANIU - NIE PRAWDA - na zdjęciu wyglądasz bardzo młodo - ja tam bym Ci alkoholu nie sprzedał - nie wierz Patrysiowi bo bzdury pisze :20:

PS Patryś mam cie na oku :angryfire:
Ostatnio zmieniony przez Pitt_M 22-11-2004, 20:56, w całości zmieniany 1 raz  

yvette
[Usunięty]

Wysłany: 22-11-2004, 20:42   

Cytat:
a skąd masz ten kurs arabskiego? czy możesz mi powiedzieć ile takowy kosztuje i gdzie go można kupić?

maczaty moj tato kupil to w Syrii zdaje sie...i jak chcesz moge Ci to przegrac na plytke i przeslac (blizsze info na PW)

Cytat:
że zainteresowanie tematem nie przejdzie Ci do IV Spotkania FN i obiecuję być wtedy do Twojej dyspozycji (w wiadomym względzie Wink ). Rozmowy o pograniczach mogę prowadzić długie i namiętne, bo swego czasu troszkę się na nich naukowo realizowałem i sentyment pozostał Mr. Green

nie przejdzie, nie przejdzie :mrgreen: pogadamy ...

Cytat:
że zainteresowanie tematem nie przejdzie Ci do IV Spotkania FN i obiecuję być wtedy do Twojej dyspozycji (w wiadomym względzie Wink ). Rozmowy o pograniczach mogę prowadzić długie i namiętne, bo swego czasu troszkę się na nich naukowo realizowałem i sentyment pozostał Mr. Green

no wiesz co Patrys.... :cry: przeciez ja mlodziutka jestem :P na sylwestra wybija mi 18 :D

Cytat:
Na a co do Yvette...to goracy maniac jak mogles powiedziec tak o...(ehhmm...to pozostawmy domyslom Embarassed ) a do tego ona jest taka fajna i Mloda dziewczyna !!
Patrys normlanie... shutup musisz uwazac...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: co tu komentowac :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cytat:
Na a co do Yvette...to goracy maniac jak mogles powiedziec tak o...(ehhmm...to pozostawmy domyslom Embarassed ) a do tego ona jest taka fajna i Mloda dziewczyna !!
Patrys normlanie... shutup musisz uwazac...

nawet brzmi groznie :P

pozdrawiam

Sonny 

Stopień: Modny bo z IANTD :)
Kraj:
Poland

Wysłany: 22-11-2004, 20:53   

Pitt, nie tylko Ty masz Patrysia na oku...
Patrys, nie znasz dnia ani godziny...chyba juz czas ogldac sie za siebie na ulicy ;-) ... :snajp:

:mrgreen: :mrgreen:

Mania 

Kraj:
Poland

Wysłany: 22-11-2004, 23:02   

Sonny napisał/a:
Prosze pamietac ze Patrys ma 11 lat i pewnych rzeczy jeszcze nie rozumie...

Jak mam być szczera podejrzewam, ze Patrys ma wiecej lat niz 11 - wskazuja na to jego posty. jesli to prawda - oczywiscie moge sie mylic - to oznacza ze jest po prostu zwyklym trollem.
Patrys - i to nie chodzi o moj wiek - bo mnie on nie przeszkadza (w koncu mam tylko 19 lat) tylko o to, ze najpierw pomysl zanim cos powiesz.
Jak nie bedziesz myslam...hmmmm...zawsze mozesz dostac stalego bana.
Mania

Kriss 

Stopień: CD DIR TIR CMADI
Kraj:
Poland

Wysłany: 23-11-2004, 10:57   

Cytat:
Jak mam być szczera podejrzewam, ze Patrys ma wiecej lat niz 11 - wskazuja na to jego posty. jesli to prawda - oczywiscie moge sie mylic - to oznacza ze jest po prostu zwyklym trollem.
Patrys - i to nie chodzi o moj wiek - bo mnie on nie przeszkadza (w koncu mam tylko 19 lat) tylko o to, ze najpierw pomysl zanim cos powiesz.

a już myślałem , że tylko mnie się czujnik antytrolowy włączył po pierwszym poście PATRYSIA . Kurs to on ma zapewne za sobą i wypuszcza balona - OWD przed urodzinami tiu tu rutiu , może tak jakiś detektyw internektyw by sprawdził tego delikwenta , żródło IP itd - DAREK - do dzieła ?
Pzdr-Kriss

Patryś 

Wysłany: 23-11-2004, 15:27   

No niestety się mylicie. bo mam 11 lat.
Zresztą już wiele ludzi na innych foraCH MÓWIŁO MI ŻE MAM WIĘCEJ NIĆ 11 LAT.

Mania 

Kraj:
Poland

Wysłany: 23-11-2004, 16:25   

Patryś napisał/a:

Patrys - skoro tak, to Ty sie lepiej ucz zamiast na roznych forach siedziec.
Mania

Patryś 

Wysłany: 23-11-2004, 16:54   

Mania napisał/a:
Patryś napisał/a:

Patrys - skoro tak, to Ty sie lepiej ucz zamiast na roznych forach siedziec.
Mania

Za pewniam (Panią) że dziś uczyłem się już sporo i siedzę na forum bardzo wykuty

Sandii 

Stopień: DM - PADI, Tech Dive
Kraj:
Poland

Wysłany: 23-11-2004, 16:58   

Cytat:
Ty sie lepiej ucz zamiast na roznych forach siedziec

reszta do roboty, a nie na forum siedzieć ;))))
Sandii

Patryś 

Wysłany: 23-11-2004, 16:59   

A właściwie dlaczego tacy wielce mądzi (bez obrazy) dorośli mówią: "Jak masz 11 lat, to się ucz a nie siedź na forach:!::!::!:"? Czy WAS to nie denerwowało, jak wam tak dorośli mówili? Tak? To nie róbcie takich nieprzyjemności młodym :smcry:

Przemek 

Kraj:
Poland

Wysłany: 23-11-2004, 17:45   

Wiesz co patryś, popatrz na to tak:
jak masz pisać rzeczy obrażające innych to idź się lepiej pouczyć....

Patryś 

Wysłany: 23-11-2004, 20:02   

Właśnie wróciłem z angielskiego i posłucham twojej rady
Ostatnio zmieniony przez Patryś 24-11-2004, 20:00, w całości zmieniany 1 raz  

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu