mamy prawie grudzien...snieg juz zaczyna nas zasypywac i...zaczyna sie sezon na narty i snowboard jeszcze stoki sa pozamykane-->niestety....ale moze juz niedlugo bedzie szansa zaszalec....
otwieram tym samym temat dotyczacy wszelakich przygod, informacji , pytan itp. dotyczacych bialego szalenstwa....
zaczynajac zapytam sie wiec, czy ktos orientuje sie ile jest obecnie sniegu w gorach, na kiedy jest przewidziane otwarcie stokow... bo ponoc sniegu duzo nie bedzie w tym roku ale damy rade jakos
aha...i jakie macie przetestowane stoki warte odwiedzenia...najlepiej w czechach...
dla mnie deska jest oderwaniem sie od rzeczywistosci- razem z nurkowaniem jest moja pasja..uwielbiam stanac na szycie,poprawic gogle i zjechac najszybciej,najnizej na nogach, najepiej jak potrafie...albo po puchu-jakbym szybowala w chmurach...ach....bo sie rozczule..;-)
Hej.
Z tego co wczoraj podawali na RMFFM chodzi już wyciąg na Nosalu i narazie tylko tam.
Co do białego szaleństwa to ja osobiście wolę się ślizgać na śniegu i lodzie samochodem i w ten sposób podnosić sobie adrenalinkę. .
Wczoraj jednak extremalne warunki dały mi popalić: z Bochni do Dąbrowy (jakies 130km) w 6,5h. Poblokowane drogi łącznie z płatną A4. Adrenalina podskoczyła mi jak nigdy.
pozdrowionka
Wysłany: 26-11-2004, 22:45
Jej - nartki!!! jak ja to kocham - przepraszam, ale bardziej nawet niż nurkowanie - choć ono dostarcza mi więcej endorfin - frajdę z nartek mam jednak większą...
oki teraz barykaduję się w domu - bo lotna brygada warszawska już pewnie w drodzę na wolę aby mnie zlinczować za tak niecenzuralną wypowiedź - gwoli usprawiedliwnia dodam, że tak mam dlatego, że nurkuję praktycznie cały rok, a nartki tylko w zimę...
W sobotę udało mi sie wyskoczyć do Białki na 2 godziny. Otwarte było krzesełko i 2 orczyki. Warunki całkiem fajne, ludzi niewiele. No i zaczyna się dylemat: pod wodę czy na śnieg
yvette [Usunięty]
Wysłany: 29-11-2004, 14:47
uu....gdzie juz sa dzialajace stoki? bo ja nie slyszlalam zeby bylo juz sniegu na tyle zeby jezdzic...a posmigalabym...oj posmigala
Witam
Niebawem ruszyć powinny wyciągi na Słotwinach w Krynicy. Na Jaworzynę trzeba będzie zdecydowanie poczekać jeszcze trochę. Niestety. Większość snowboardzistów to zatruwające życie mobilne zagrożenie . Przykrra sprawa. Tym samym coraz mniej dziwią zakazy wstepu snowboardzistom na niektóre słowackie trasy. . . a wydawało się, ze symbioza jest mozliwa
dla Wrocławian
Czarna Góra (www.czarnagora.pl) - oficjalne rozpoczęcie sezonu 18 grudnia - tylko jak zawsze ceny karnetów nieciekawe warunki też, ale gdzie jest dobrze?
zgodnie z tym, co podaje strona Zieleńca (www.zieleniec.pl ) jest tam nieco lepiej, ale daty przy pogodzie nie podają - a me czułe nozdrza wyczuwały ostatnio halny coś za coś - niższe ceny karnetów, ale takowe są tylko na jeden wyciąg (lub na cztery, jak Winterpool na snowpark/7, 5, 4 i 3), stoki też mniejsze (za to pyszna szarlotka w Jakubcówce, tylko ciii... )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko