Wysłany: 28-07-2016, 09:15 Piechcin/Budzisławskie 5-7 sierpnia
Tak informacyjnie chciałem napisać, że 5-7 sierpnia spotykamy się w kilka/kilkanaście osób (co do dokładnej liczby, jeszcze się zobaczy), żeby zrobić kilka nurków w Piechcinie oraz Budzisławskim. Pretekstem do spotkania jest zlot użytkowników forum Sztuka Nurkowania, które kilka lat temu założył Włodek Kołacz odchodząc stąd z FN.
Impreza jest typowo kameralna (mało ludzi, przyjeżdżamy z namiotami itp.), ale gdyby ktoś z bliższych lub dalszych znajomych przypadkiem był właśnie w okolicy i chciał się przywitać, tudzież posiedzieć, ponurkować, pogadać - to myślę, że nic nie stoi na przeszkodzie.
Gdyby ktoś chciał więcej informacji to PW - nie będę tutaj wklejać żadnych linków, żeby nie wkurzać Darka
anarchista [Usunięty]
Wysłany: 28-07-2016, 22:51
Yavox napisał/a:
zlot użytkowników forum Sztuka Nurkowania, które kilka lat temu założył Włodek Kołacz odchodząc stąd z FN.
Ale ja nie o tym tutaj, bo to wątek zupełnie w bieżącej historii poboczny... Może wpadniesz nad wodę? Jestem pewny, że miejsce się znajdzie dla każdego przy ognisku.
Ostatnio zmieniony przez Yavox 28-07-2016, 23:00, w całości zmieniany 3 razy
anarchista [Usunięty]
Wysłany: 28-07-2016, 23:05
Yavox napisał/a:
Może wpadniesz nad wodę? Jestem pewny, że miejsce się znajdzie dla każdego przy ognisku.
Robiłeś kawał dobrej roboty, za to dziękuję. Lecz ... .
Nie wiem Piotrek, ja tam biorę szpej a nie piwo. Zresztą i tak nie piję więcej niż jedno dla towarzystwa wieczorem kiedy następnego dnia mam nurkować, więc akurat w moim przypadku to nie jest jakaś duża oszczędność miejsca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko