no właśnie też tak robie ale zauważyłem u ludzi różnego typu rozwiązania i tak się zastanawiam czy ułatwiają ewentualny dostęp czy to tylko taki bajer ?
Witam
mam pytanie jakiego rodzaju zaczepu do octopusa używacie w konfiguracji rekreacyjnej ?
pozdrawiam
Na kursie miałem wciśnięty pod D-ringa - z wyjęciem i włożeniem bywało różnie.Na chwilę obecną podpiąłem sobie "gruszkę do octopusa" i jakoś sprawniej mi to wychodzi
Ostatnio zmieniony przez Bambi_461 01-08-2016, 23:27, w całości zmieniany 1 raz
Też swego czasu kombinowałem. Z kombinacji wyszło mi tyle, że wszystko było w jakiś sposób gorsze od znanych i sprawdzonych rozwiązań.
Zapasowy automat na szyi to fajne rozwiązanie. Jak ma się to dobrze poukładane to da się go chwycić bez użycia rąk.
Na chwilę obecną podpiąłem sobie "gruszkę do octopusa" i jakoś sprawniej mi to wychodzi
A wiesz jak sprawnie to wychodzi jak sobie automat wisi na szyi? Spróbuj, nie pożałujesz
Pozdrawiam,
Mariusz
Znając siebie to coś zacznę kombinować
Nie ma co kombinować, zapasowy automat jest dla ciebie. W sytuacji braku gazu biorca i tak skorzysta z twojego głównego automatu a dokładniej mówiąc z tego który będziesz miał w sytuacji oog w ustach.
Zapasowy automat na żółtym kablu tak zwany octopus sprawdza się tylko w jednej sytuacji- w trakcie klęczenia na dnie basenu na kursie OWD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko