Wysłany: 01-11-2004, 15:57
Mania napisał/a:
Zgodnie z regula programu telewizyjnego wybieram kandydata numer dwa.
Bardzo dobry wybor! Nie dosc, ze przesympatyczny facet, to jeszcze plynnie mowi po... polsku! Ach ta kobieca intuicja...
robertraft napisał/a:
Może byś przedstawił kandydatów z imienia i nazwiska oczywiście w oryginalnej pisowni
Nie moge niestety. Ochrona danych osobowych. Ale ostatnio latalem z panem Phung Thien Quan. Nie jestem w stanie przedstawic pisowni oryginalnej ze wzgledu na wielka ilosc przecinkow, kropek, daszkow i apostrofow poumieszczanych we wszelkich mozliwych pozycjach nad, pod, ze skosa wzgledem liter. Nie do odwzorowania bez ichniejszych fontow.
Marta_W napisał/a:
Teraz widać . Całkiem, całkiem przyjemnie
Sluze kontaktami do korespondencji...
AndrzejS napisał/a:
można liczyć na fotki tamtejszych stewardes
Andrzeju, wiesz, ze dla Ciebie prawie wszystko! Zalatwione. Niestety nie natychmiast, bo przez najblizsze dwa tygodnie nie bedzie mnie w miescie i firmie. Ale jak tylko wroce strugam obiektyw i zabieram sie do roboty.
Stopień: Rescue+EAN
Wysłany: 01-11-2004, 16:34
Cytat:
Sluze kontaktami do korespondencji...
... To ja się jeszcze zastanowię, porozważam możliwości... A na razie przekaż im pozdrowienia
Andrzej S
Stopień: posiadam
Wysłany: 01-11-2004, 21:34
Misteres napisał/a:
AndrzejS napisał/a:
można liczyć na fotki tamtejszych stewardes
Andrzeju, wiesz, ze dla Ciebie prawie wszystko! Zalatwione. Niestety nie natychmiast, bo przez najblizsze dwa tygodnie nie bedzie mnie w miescie i firmie. Ale jak tylko wroce strugam obiektyw i zabieram sie do roboty.
Wiem, wiem, URLOPIK! Ja żyję tym, że za dwa tygodnie zaczyna się mój - prawie TRZYTYGODNIOWY! Bawcie się dobrze i czekam na relacje jak było!
Wysłany: 26-11-2004, 05:33
c.d.
- bilet na autobus komunikacji miejskiej w HCM City kosztuje od 1000 do 4000 dongow (0.21 do 0.84 zlotego) w zaleznosci od klasy autobusu (klimatyzacja, wielkosc i te sprawy)
- Wietnamczycy z polnocy uwazaja sie za ogolnie lepszych od tych z poludnia
- zarowno Wietnamczycy z polnocy jak i z poludnia nie lubia i nie ufaja mieszkancom srodkowej, gorzystej czesci kraju - odmawiaja im nawet prawa do nazywania sie Wietnamczykami; w/g nich to po prostu gorale (highlanders)
- wszyscy mieszkancy Wietnamu uwazaja sie za lepszych od mieszkancow Kambodzy, czyli Khmerow i generalnie ich nie lubia - z wzajemnoscia
- pojazdy jednosladowe znanych marek wyprodukowane w Chinach i Korei, a dostepne w sprzedazy w Wietnamie, ciesza sie jak najgorsza opinia i kosztuja kilkakrotnie mniej niz japonskie oryginaly
- powyzsza opinia jest nie do konca zasluzona, jesli sie wezmie pod uwage co przecietny Wietnamczyk potrafi przewiesc na swoim jednosladzie (polecam jeden z wczesniejszych postow)
- obcokrajowcy nie majacy prawa stalego pobytu w Wietnamie, nie maja rowniez prawa do zakupu i rejestracji zadnego pojazdu mechanicznego
- w VAC pojawily sie dwie nowe stwardessy o wzroscie 175 cm kazda
- jednemu z naszych pilotow 40 minut zajelo wytlumaczenie personelowi w restauracji, ze na sniadanie kawe mozna podawac ze swiezym mlekiem, w kubeczku i bez cukru
- osoby kochajace zwierzeta raczej nie powinny odwiedzac Wietnamu
- woda plynaca ulica po deszczu rozpuscila mi sandaly i koncowki nogawek spodni
Wysłany: 26-11-2004, 16:40
Nie żebym popierał Sonnego czy co, ale gdzei te zdjęcia?!
Mistress fajnie że znowu piszesz posty, ostanio było cicho i bałem się że o nas zapomniałeś...
Wysłany: 27-11-2004, 12:48
Nie zebym jako ten pies ogrodnika Wam chopaki czegos zalowal, ale faktycznie ostatnio troche sie namieszalo.
Pogonili mnie do pracy, mialem (wlasciwie wciaz mam) problemy z dostepem do sieci i stracilem dostep do aparatu. Cierpliwosci, cierpliwosci...
Wysłany: 28-11-2004, 16:23
Marta_W napisał/a:
z czego masz te sandały?????
Ze slomy ryzowej. Jak wszyscy.
Sandaly i spodnie byly bardzo porzadne. Sformulowal bym pytanie nieco inaczej - co bylo w tej wodzie?
Napisalem o tym, zeby zwrocic Wasza uwage na fakt, ze lekko nie jest. Niespodzianek nalezy sie spodziewac w najmniej oczekiwanych momentach...
iwan napisał/a:
Czy sa wolne miejsca na 2 pilota?
Na drugiego niestety nie, ale jak sie doczlapiesz lewego fotela daj znac. Pomyslimy...
Poza tym gratuluje pomyslu. Szybowce to jedyne prawdziwe latanie.
Witam. Dzisiaj usłyszałem, że w Wietnamie nie da się kupić żadnej mapy drogowej Wietnamu. Podobno w celu zmylenia przeciwnika (Chińczyków). W Chinach natomiast można kupić mapę drogową Wietnamu. Czy jest w tym jakieś ziarnko prawdy?
Wysłany: 05-12-2004, 07:13
Tomek Tatar napisał/a:
w Wietnamie nie da się kupić żadnej mapy drogowej Wietnamu
Tomku, sprawdze przy najblizszej okazji, czyli jutro. Mam wolne . Faktem jest, ze w czasie moich wypraw do ksiegarni nigdzie nie wpadl mi w oko zaden atlas drogowy...
I w koncu obiecane zdjecia. Jakosc troche nie taka jakbym chcial, ale zawsze co bardziej pilni cos sobie wypatrza . Zdjecia udostepnila jedna ze stewek...
Teraz cos, zeby i Panie nie czuly sie tak do konca pokrzywdzone.
I na koniec prawie kompletna zaloga B777. Moze byc?
Ostatnio zmieniony przez Misteres 06-12-2004, 05:36, w całości zmieniany 6 razy
Wysłany: 05-12-2004, 22:29
Tez uwazam ze cos by sie obejrzalo i pragnolbym zaznaczyc ze trzy fotki to taka zapowiedz mam nadzieje...
DarekS mowi ze cos z podanymi linkami jest nie tak...mam nadzije ze szybko zostanie to naprawione...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko