Oraz podkładają bomby. Ja u siebie na Sunowie mam przejrzystostość 30 cm ( woda tak zakwitła że hoho) I wole nurkować u siebie niż płacić takim kozojebcom jak ty.
PS Panie Janie ktoś, kiedyś prosił o film z pokazem twoich umiejętności - wszyscy na to czekają jak radzi sobie w wodzie super/hiper/mega instruktor SSI.
Ostatnio zmieniony przez CChheemmooll 10-08-2016, 00:44, w całości zmieniany 2 razy
@CChheemmooll
Przegiąłeś trochę, powinno być ostrzeżenie.
CChheemmooll napisał/a:
PS Panie Janie ktoś, kiedyś prosił o film z pokazem twoich umiejętności - wszyscy na to czekają jak radzi sobie w wodzie super/hiper/mega instruktor SSI.
Pan Jan nazwał mnie debilem bo nie znalazłem na jego filmikach pokazu jego umiejętności.
O jak ktoś może, ja jestem w ignorowanych, przekazać Panu Janowi, że ja nadal czekam, a jak nie przeprosi tu na forum oficjalnie to odezwę się do jego organizacji. Nazywanie debilem potencjalnego klienta, gdy samemu nie ma się racji to słabe i cała organizacja na tym cierpi.
Wysłany: 11-08-2016, 08:46
Ten idiotyczny argument o ofiarach na drogach a teraz dodano utonięcia już był. W Egipcie jak rozumie ludzie nie giną na drogach i nie toną jak rozumie? Generalnie nie mam ochoty zostawiać pieniędzy ludziom którzy mówią o mnie o nas niewierna świnia itp. A co do zamchów w Europie to przypominam że mają jednak dość mocny związek z islamem. A poza tym każdy akceptuje ryzyko jak ktoś chce Egipt niech lecie oczywiscie. Jest dużo innych ciekawszych miejsc na wakacje fakt nieco droższych lub znacznie droższych ale to już kwestia wyboru.
świnia według islamu jest brudnym zwierzęciem zaś o nie wierność posądzają nie świnie ale psa.
Nie wiem dlaczego psa posądzają o to bo akurat pies jest z natury bardzo oddanym i wiernym towarzyszem.
dariusznow napisał/a:
Utonęło juz ponad 170 osob, to tak jak by się samolot rozbił i wszyscy by zginęli.....
Ten idiotyczny argument o ofiarach na drogach a teraz dodano utonięcia już był. W Egipcie jak rozumie ludzie nie giną na drogach i nie toną jak rozumie?
Oczywiście, że toną. Jednak informacja, że w Polsce tylko podczas wakacji utonęło więcej osób niże zostało zabitych we wszystkich atakach terrorystycznych w CAŁEJ Europie od 1 stycznia 2016 daje pojęcie o skali tych ataków. Nie dajmy się zwariować i nie popadajmy w histerię.
Pawel71 napisał/a:
Generalnie nie mam ochoty zostawiać pieniędzy ludziom którzy mówią o mnie o nas niewierna świnia itp.
Mam rozumieć, że nie wyściubiasz nosa ze swojego domu ? Chyba nie sądzisz, że w innych krajach wszyscy obywatele bezwarunkowo ciebie kochają, z Polakami włącznie
Ostatnio zmieniony przez spłuczka 11-08-2016, 13:40, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 11-08-2016, 19:33
Właśnie pisze ze słonecznego miejsca jak już o to pytasz i niekoniecznie jest to nasz kochany Bałtyk. A śmieje sie z takich idiotycznych argumentów jak powyżej. Po zamachu na samolot sprawa wyglada inacze niż dawniej bo ryzyko nie jest na ulicy. Jeżeli byłeś w krajach typu Egipt to wiesz jak gówniany jest pozion zabezpieczeń na tch lotniskach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko