Wysłany: 23-08-2016, 23:03 POTRAFISZ? POKAŻ JAK DOBRY JESTEŚ...
Konkurs z fantastycznymi nagrodami.
Pokaźcie jak dobrzy jesteście...
Hello Jan,
How good are you at mastering your buoyancy? Test your skills and
participate in
the new MasterTrim <http://contest.daneurope.org/index.php> competition!
Maintaining a stable, horizontal position may result in experiencing less
fatigue, reduce gas consumption, learn new skills more easily and even
safeguard
the environment. This is why would like to raise awareness about all the
benefits of good buoyancy through this new, exciting challenge.
All you need to do is read our guidelines
<http://contest.daneurope.org/contest.php>, upload your dive profile on the
Diver Safety Guardian logbook, and share your performance. By competing,
you
could put your hands on fantastic prizes
<http://contest.daneurope.org/awards.php>!
*ÂŤ Get started Âť* <https://diversafetyguardian.org/site/login>
Good luck and have fun!
/Your DAN Europe Team/
Ostatnio zmieniony przez Jan Dudzinski 23-08-2016, 23:04, w całości zmieniany 1 raz
Chodzi o to, że możesz spuścić komputer na sznurku na pewną głębokość, potrzymać go tam trochę żeby było widać, jak świetnie idzie ci trzymanie tej głębokości a następnie wysłać do DANu profil tego nurkowania z podpisem kolegi, że się rzeczywiście odbyło i wtedy masz szansę na jakąś nagrodę.
Musisz się spieszyć z eksperymentem, komputery Jana już tam są
Wiek: 43 Dołączył: 14 Sie 2013 Posty: 399 Skąd: Białystok
Wysłany: 24-08-2016, 10:03
Ryszardzie jak podoba Ci się nowy stopień nurkowy Jana w podpisie?
To jakiś widzę spory przeskok po super hiper most elite master megalomaniac scuba instructor - zastanawiam się jaka federacja te nowe tytuły rozdaje
Ostatnio zmieniony przez Mieciu 24-08-2016, 10:06, w całości zmieniany 1 raz
No i zaraz Mieciu wyprodukujesz kolejne ostrzeżenie oraz zupełnie bezproduktywną dyskusję na temat tego, czy Jan miał na myśli kogoś konkretnego czy tylko demonstrował swoją niechęć do utrzymywania ciśnienia parcjalnego tlenu w zakresie przewidzianym przez którąś z niewymienionych z nazwy federacji
Ciekawe czy ktoś doczytał i czy weźmie udział w konkursie..
Tele osób się tu "sadzi" jacy to oni wspaniale w Poslsce wytrenowani...
Można się sprawdzić w międzynarodowym towarzystwie
Czyt tyko ja nie mogę napisać do Pana Jana maila (nie PW tylko MAILA) czy wyłączył dla wszystkich.
Napisałem do niego maila, ale nie odpisał, a teraz ta możliwość zniknęła. Nadal czekam na przeprosiny, wiem, wiem, człowiek jego pokroju nie umie tego zrobić, ale ja wierzę w ludzi, nawet tych małych i z kompleksami (a może przede wszystkim w nich).
anarchista [Usunięty]
Wysłany: 26-08-2016, 12:39
Crypturgus napisał/a:
Nadal czekam na przeprosiny,
Adres e-mail posiadam. Złamał reguły dobrego zachowania, mógłbym rozpropagować.
Lecz najlepszą strategią jest zostawić w pustce, bez żadnego komentarza.
Czy będziesz się kłócił z wróblem, o ziarna słonecznika z zeszłego roku ?
Oczywiście, że nie będę.
Na upartego mogę pisać na firmowy, nie o to chodzi.
Raczej śmieszy mnie to, że jakiś czas temu - tu na forum radził komuś by skorzystał z opcji wyślij email, a po tym jak ja tak do niego napisałem ta możliwość znika. To takie małe, tak bardzo małe, że pozostaje tylko współczuć.
M.
anarchista [Usunięty]
Wysłany: 26-08-2016, 13:16
Crypturgus napisał/a:
a po tym jak ja tak do niego napisałem ta możliwość znika. To takie małe, tak bardzo małe, że pozostaje tylko współczuć.
Sytuacja kiedy bredzi i jego flekują, jest gorsząca. On i jego adwersarze zasługują na ostrzeżenia.
Wysłany: 26-08-2016, 21:42
w tym konkursie DAN może mógłby wystartować PP ze swoim ostatnim profilem Abille - Trał - bryza?
ps. anarchisto? kiedy ostatnio nurkowałeś?? i gdzie?
anarchista [Usunięty]
Wysłany: 26-08-2016, 22:39
pomorzanka napisał/a:
Czy Ciebie pytam o Twoje nurkowania. Twoja sprawa. Dokładnie jak moją sprawą jest: co, gdzie, kiedy, zwykle sam.
Jak wspominasz Pawełka to potwierdzam wygląda jak by leżał na półce. Wiesz wiele razy jego pytałem o badania bzdur dekompresyjnych i prezentację na konferencji naukowej np. PTMiTH. Do tej pory brak odpowiedzi.
To tak jak z dziewicą, która wszystko bardzo dobrze zna z opowiadań koleżanek, książek, filmów..
Jest tak dobra, że nawet doradza.
Tylko z praktyką cieniutko...
Jak widać z niesamowitej ilości odpowiedzi/zainteresowanych konkursem "nurków-forumowiczów" widać iż wiekszość jest dobra jedynie w anonimowym wymądrzaniu się.
Nurkowaniu "internetowym"...
Wstałem rano bo lubię wcześnie nurkować...
Zaraz idę...
Z rana jest jeszcze więcej specjalnych ryb..
Woda do 32 C Widoczność do 35 m
Pozdrowionka z Sharm
pięknego dnia
Poradnik picia wódki jest jednym z najbardziej poczytnych postów na tym forum...
Do dużo mówi o prawdziwych zainteresowaniach....
Ostatnio zmieniony przez Jan Dudzinski 29-08-2016, 07:24, w całości zmieniany 2 razy
Drogi Janie jak pójdziesz na nura weź aparat zrób nim filmik okolic gdzie nurkujesz zarówno z nad jak i pod wody to dla tych co może nigdy tam nie pojadą a przynajmniej zobaczą jak to miejsce TERAZ wygląda.
Drogi Janie jak pójdziesz na nura weź aparat zrób nim filmik okolic gdzie nurkujesz zarówno z nad jak i pod wody to dla tych co może nigdy tam nie pojadą a przynajmniej zobaczą jak to miejsce TERAZ wygląda.
Jozio
Drogi Jozio,
TEN WĄTEK DOTYCZY KONKURSU DAN.
Weźmiesz w nim udział?
Nakręcone przeze mnie filmy są w innym dziale.
Videorelacja z Sharm El Sheikh Egipt
Uuuu, to może Jana da dobra przykłada i nagra swoje zwisy w woda ?. Moja ciekawa, moja chce zobaczyć Mistrz w akcja. Moja umi tylko wisić w bezruch na lianie głowa w dół jak zbierać banana. Wielka Biała Bwana Jana nie dać się prosić, pokazać Mzimzu zwisa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko