Zafira, to jest bardzo fajne autko na nurkowania. Na rekreacyjne nurkowania wejdą 4 osoby, na techniczne- nawet 3. Na razie nic nie zmieniaj.
We dwójkę również sobie możecie jeździć i koszt paliwa Was nie zabije
Ciesze sie, ze tak myslisz
A drugie autko potrzebne. Wiec czasami i w mniejsze (Astre) bedzie sie trzeba spakowac Ale dla jednej, maks 2 osob chyba styknie miejsca nawet w Astrze
powiedz mi jak? nie widziałem też nigdy golfa sedana
na wyjazd techniczny czy jaskiniowy do auta zabieram tylko kierowca + pasażer
4 twinsety (po 2 na głowę)
6-8 stage
pozostały sprzęt, suche, ocieplacze, normalne ciuchy, żarcie itd itd. auto mam zawalone po sam sufit na tylnym siedzeniu a gleba jaką robi tylne zawieszenie przypomina wieś tuning i piłowanie sprężyn
może jakbym zabierał 1 butle i jacket to dałby rade rowerem wozić sprzęt, zresztą był taki "zapaleniec" na forum tutaj
Ostatnio zmieniony przez wiecznychlopiec 09-02-2017, 15:14, w całości zmieniany 1 raz
Heh. Ja mam problem nawet bez nurkowania sie spakowac bo zawsze nie wiem co zabrac a jak zabiore pol szafy to i tak nie mam sie w co ubrac
Choc przy nurkowaniu to ten problem odpada Bo wiadomo co trzeba zalozyc Zobaczymy wyjazd w sierpniu. Jak ja sie spakuje jesli dojdzie do tego sprzet
taaaa.... ja też tak myślałem jak kupowałem nowe auto, co tam po 1 butli i suchy dla mnie i żony.... sedanik da radę, nawet skrzynki się mieściły w bagażniku, a teraz patrze jak wkleić jakiemuś koledze jeden twinset i stage żeby nie katować zawieszenia
Ostatnio zmieniony przez wiecznychlopiec 09-02-2017, 15:30, w całości zmieniany 1 raz
Hmm...chyba bedac zlodziejem to multiple bym omijala szerokim lukiem. Ale to moje zdanie
Choc widzialam gdzies przerobiona multiple i nawet nawet sie prezentowala
Wiek: 52 Dołączył: 15 Mar 2010 Posty: 1532 Skąd: Jaworzno
Wysłany: 09-02-2017, 22:48
Nadnaturalista napisał/a:
Polecam Fiata Miltiple
też polecam miałem... Po wyjęciu tylnych siedzeń sporo się mieści:
2 twiny 2x12, 2 twiny 2x18 i 6 stage a na tym to juz drobiazgi... suchary, sprzęt biwakowy, ciuchy żarcie
A tak wygląda większy nurkowóz (zdjęcie kiepskie niestety) Grad Espace:
zmieściło się 3 skutery dwa twiny 2x19, 10 stage... i drobiazgi
a martin, to mógł tez wspomnieć o Chrysler Grand Voyager...
3 nurków 3 twiny 2x15 (?) 6 stage... wycieczka do Ginnie Springs
[ Dodano: 09-02-2017, 22:49 ]
wiecznychlopiec napisał/a:
Ostatnio komuś ukradli multiple.
Zdesperowany musiał być... albo ty wcześniej jeździł bo wygląda paskudnie ale reszta same zalety jak na tak wiekowy samochód oczywiście
Wiek: 52 Dołączył: 15 Mar 2010 Posty: 1532 Skąd: Jaworzno
Wysłany: 10-02-2017, 18:29
TomM napisał/a:
Dodge Grand Caravan
Może masz racje jeden. Pamiętam ze wtedy gdy był Martin to jeden był Doge drugi Chrysler, oprócz atrap chłodnic i znaczków z tyłu to sie chyba niczym nie różniły.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko