Też poważnie pytałem, czy dowiedziałeś się o zasobach ? jeśli nie, to mam rację.
Co można dobrego powiedzieć o miejscu, którego administracja się boi informacji kto napisał regulacje dotyczące TTT, to: Profesor Komandor Romuald Olszański i Profesor Komandor Ryszard Kłos.
Co można powiedzieć o miejscu które wprowadza blokadę na IP, żeby nawet nie dało się zobaczyć, jest to tak głupie że rozpacz może brać, tyle że to śmiech wzbudza, zdecydowanie skuteczniej.
Wysłany: 20-03-2017, 15:48
Mam dosyć kłótni każdego z anarchstią i odwrotnie - wróćcie do tematu
anarchista - nie boję się bo nie mam czego. Po prostu pilnuję porządku - taki moje zadanie
Ostatnio zmieniony przez nuras5 20-03-2017, 15:50, w całości zmieniany 1 raz
kiedy ja się z nikim nie kłócę, faktycznie troszku w prywatę poszliśmy, jednak jak już napisałem, temat zamknięty. Jeśli nasza rozmowa w wątku Ci przeszkadza to wydziel ja do innego wątku i po temacie, a jeśli z Ryszardem uznamy sobie rozmawiać dalej to będziemy i tyle
anarchista [Usunięty]
Wysłany: 20-03-2017, 22:01
nuras5 napisał/a:
anarchista - nie boję się bo nie mam czego. Po prostu pilnuję porządku - taki moje zadanie
Nie przypominam sobie żebym kierował jakiekolwiek uwagi w Twoją stronę i Proszę o to samo. Jasne.
Wycieczki osobiste, odbieganie od tematu... jak wchkozi calkiem nowa osoba to odpuszcza w pewnym momencie czytanie... a pozniej taki watki i tematy gina.
Ciekawia mnie Wasze doswiadczenia w nurkowaniu, kto i ile od kiedy...
Efcia, A moderatorzy, administratorzy lecą w a fee i w dupie to maja... smutne, ze trzeba będzie niedługo opuścić to zgniłe forum...
anarchista [Usunięty]
Wysłany: 20-03-2017, 22:16
Efcia napisał/a:
Wycieczki osobiste, odbieganie od tematu... jak wchkozi calkiem nowa osoba to odpuszcza w pewnym momencie czytanie... a pozniej taki watki i tematy gina.
Klasyka tego forum, chowanie głowy w piasek. Odwagi starcza moderatorom na dawanie ostrzeżeń tylko mnie.
Jedyna strategia to rąbanie ostrzeżeniami, tym którzy się czepiają.
Niestety jestem poza zasięgiem.
Ciepłe dzisiejsze i ma związek z dekompresją.
Odwagi starcza moderatorom na dawanie ostrzeżeń tylko mnie.
nie żebym się dopraszał jednak chyba ja tez powyżej dostałem
anarchista [Usunięty]
Wysłany: 21-03-2017, 09:07
Andrzej Piekarski napisał/a:
nie żebym się dopraszał jednak chyba ja tez powyżej dostałem
Jest w dziale bez moderacji temat i dyskusja z forum wewnętrznego w którym jeden moderator rąbie od razu za 3 punkty ostrzeżenie, "nuras5" mówi jemu że nie powinien. Chwilę później korzysta z tego wariantu. Ciężko zliczyć ile razy wylatywałem z forum, nawet ostatnio na miesiąc potem napisałem post który zawiera treści za które dostałem 2 ostrzeżenia i nagle są OK, odwiedzin 1600 i nagle nie ma chętnych do polemiki. Postarał się moderator "martin" dał ostrzeżenie za wskazanie że skasowano mój post, przeniosłem do działu bez moderacji. Powisiał 2 dni bez efektu, nie przybyło ostrzeżeń. Przywróciłem w temacie. "martin dał ostrzeżenie za spam, jakim jest informacja o usunięciu postu. Komercję Przemusia pomijał. W zawiadomieniu o przyczynach skasowania postu jest że ma niską wartość merytoryczna. Jest tam link do Europejskiego Urzędu Patentowego w którym Komandor Profesor z AMW i ja patentujemy coś w sprzęcie. Jest też link do zakończenia Konkursu Innowacje dla Sił Zbrojnych RP II Edycja, organizator I3TO MON.
Jeśli to są zupełnie nieistotne informacje, zdaniem kasującego wpis, to raczej powinien zająć się swoim zdrowiem. Kontaktu z życiem realnym już nie ma, niszczy to sobiepaństwo moderatorów forum od lat. Promują swoich idoli tak jak ostatnio "KasiaK", sutek 2 ostrzeżenia dla mnie. Efekt 1600 odsłon i wiadomo co są warci jej podopieczni.
Gdybym był bez dorobku, to dawno by mogli mnie złamać, niestety mam.
Oni pękają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko