Wysłany: 10-01-2005, 10:56 do Darka i ekipy z Olsztyna
Serdecznie dziękujemy za zapoznanie nas z Wukśnikami . Co prawda nurek był krótki za to rozgrzewka po - długa - jeszcze mnie telepie . Dzielne DIR nury z Arturem na czele - wychodziły z wody obojkowane i z kamerami - może jakiś filmik z tego będzie ?
No i ten wiaterek . Darek się wymigał z wodnouczestnictwa - podobno plecki miał chore Malina wykazała chęci i nawet weszłą do wody !!!!! - w bardzo dużym suchym - w drodze powrotnej wykazuwała chęci odbycia kursu SS.
Całość wypadła OK - w imieniu Igora i swoim - dzieki wszystkim pomocnym i współuczestnikom - jak zwykle super miłym i uprzejmym.
Wysłany: 10-01-2005, 11:13 Re: do Darka i ekipy z Olsztyna
Kriss napisał/a:
Serdecznie dziękujemy za zapoznanie nas z Wukśnikami . Co prawda nurek był krótki za to rozgrzewka po - długa - jeszcze mnie telepie . Dzielne DIR nury z Arturem na czele - wychodziły z wody obojkowane i z kamerami - może jakiś filmik z tego będzie ?
No i ten wiaterek . Darek się wymigał z wodnouczestnictwa - podobno plecki miał chore Malina wykazała chęci i nawet weszłą do wody !!!!! - w bardzo dużym suchym - w drodze powrotnej wykazuwała chęci odbycia kursu SS.
Całość wypadła OK - w imieniu Igora i swoim - dzieki wszystkim pomocnym i współuczestnikom - jak zwykle super miłym i uprzejmym.
Kriss - zmarznięty.
Kriss - dziękuję za wsparcie duchowe i sucharowe:) Było fantastycznie zwlaszcza po wyjściu z wody....tak sucho i ciepło że piszę się na kolejnego nura:)
ewela może zaproś chłopaków na weekendowy nur do mnie pomyśl o tym to tylko 30 km od wukśników
Panowie słyszeliscie:) Kriss, Igor, Artur, Ryś, Darku, Przemku....Szykuje sie impreza:)namawiam serdecznie na nura w jeziorze Gil kolo Morąga (miejscowość Kostkowo). Gogolek daje nam dach pod głową. Impreza wyjazdowa planowana jest na najbliższy weekend tj. 14-16.01. Obecność swoją potwierdzili: Gogolek, Mario, brat Ryszard, Garnett, Malyna...to tyle jeśli chodzi o brać nurkową. Wszelkich informacji o trasie dojazdu mysle ze powinien udzielać Gogolek. Marcin co Ty na to:)?
[Obecność swoją potwierdzili: Gogolek, Mario, brat Ryszard, Garnett, Malyna...to tyle jeśli chodzi o brać nurkową.
Witam
Malinko ja jeszcze nie potwierdzilem swojej obecnosci i raczej nic nie wyjdzie z mojego wyjazdu bo niestety ale musze na uczelnie jechac i zdawac poprawke ( kiedys te studia trzeba skonczyc zwlaszcza ze rodzina caly czas mi glowe suszy o to zebym zdal to w koncu)
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko