Wysłany: 30-01-2005, 16:16 podziekowania dla x diver team
dziekuje x diver team za zaproszenie oraz przygotowanie miejsca nurkowego. Czas jaki poswiecili na przygotowanie miejsca pokazal ich goscinnosc. Panowie byli mili mimo mroznej pogody...
Nieobylo sie bez przeszkod jak marzniecie automatow, ale wrazenia pozostana.
Bardzo ciekawy akwen. Bardziej moi towarzysze moge sie wypowiedziec, niz ja poniewaz wchodzilem w drugiej serii i juz mul byl zruszony, a po drugie zamarz mi inflator i spedzilem sporo czasu tuz pod lodem:(
W nurkowaniu towarzyszyli mi gogolek, ryszard oraz garnet nad woda cykal fotki.
Napewno wybierzemy sie ponownie zostalo jeszcze kilka zbiornikow do spenetrowania:)
Dolaczam sie do podziekowan. Bylo super tylko szkoda ze nie nurkowalem ale nadal czekam na swojego sucharka a w piance to bym sie nie odwazyl, Ale za to troche fotek zrobilem i jest ciekawa dokumentacja nurkowania. Chlopaki doskonale wszystko przygotowali i za to naleza im sie wielkie podziekowania.
P.S. Majki wyslij mi na priv swoj adres to wysle Ci poczta plytke ze zdjeciami.
No, chłopaki mnie ubiegli, ale jeszcze raz dzięki za wybicie przerębla, ekipa z Garwolina pewnie nieźle się namachała tym młotem bo lód miał z 15 cm grubości. Jednym słowem świetny nur podlodowy 60 km od Warszawy.
fotki beda niebawem trzeba je troche obrobic bo jedna zajmuje kolo 1MB. Jutro do mnie dotra wiec pewnie wrzuce.
Czekamy rowniez na reportarz organizatorow nurkowania:)
Nie wiem co napisać....
Chyba tylko, po prostu zwyczajne dziękuję.
Cieszę się, że mogłem Wam pokazać jedną z naszych "cenotes".
Jak już wiecie (bo widzieliście) jest ich więcej, mam zatem nadzieję, że dostarczę Wam jeszcze wielu pozytywnych doznań.
Co do reportażu, czy fotoreportażu, nie potrafię umieścić tutaj fotek, zdaję się na ciebie Garnett, zrób proszę fajny fotoreportaż na forum, pliz
Fotki, które zrobiłem wysłałem do was mailem. Mój adres domowy również. Ma je gogolek.
Pozdrawiam, trzymcie się i do następnego razu
majki
Co do reportażu, czy fotoreportażu, nie potrafię umieścić tutaj fotek, zdaję się na ciebie Garnett, zrób proszę fajny fotoreportaż na forum, pliz
Ok jak znajde troche czasu to powrzucam kilka na forum mysle ze zrobie to ok srody moze czwartku.
majki napisał/a:
Cieszę się, że mogłem Wam pokazać jedną z naszych "cenotes". Jak już wiecie (bo widzieliście) jest ich więcej, mam zatem nadzieję, że dostarczę Wam jeszcze wielu pozytywnych doznań.
No ja niestety nie zobaczylem ale nie odpuszcze sobie nurkowania w tych zbiornikach wiec ja na 100% pisze sie na kolejne nurkowania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko