Wysłany: 28-01-2005, 10:43 Cpt. Cousteau's Lonely Hearts Club Band
Najsampierw o precedensie... Otóż podczas warszawskiego spotkania z Tomkiem Żabierkiem moje sępie oko - zamiast dirowo wypłynąć do tyłu - wypatrzyło na pulpicie profesorskiego laptoka skrót do programu Guitar Pro... Co więcej, na www.hogarthian.pl sam TŻ potwierdził moje przypuszczenia i przyznał się do operowania gitarą elektryczną
Tomek atakuje gitarę, ja nieśmiało plumkam na basiwie , Chopin też na pewno coś ukrywa . To każe zapytać o rozmiary procederu i kondycję muzycznego podziemia na FN... Kochani, ilu jest wśród nas zakamuflowanych muzykantów? Ile złotych płyt?
Maczaty - jak znam zycie to chetnie bys mi zaplacil bylebym sie nie dotykala do zadnego instrumentu, a zwlaszcza bym nie speiwala.
Wiec na mnie nie licz
Mania
maczaty [Usunięty]
Wysłany: 28-01-2005, 10:50
Czekaj czekaj, na razie rozpoznajemy rynek. Casting to następny krok
Trzeba nie było mnie podjudzać tym postem o bluesie .
A w ogóle to prosimy się nie krygować - kupa luda słyszała, że masz dobrze ustawiony głos
No to się przyznam:gitarzysta biwakowy.Ale mam w klubie dwóch chłopaków na naprawdę wysokim poziomie(muzycznym m.in)A gdyby mój syn-też nuras-zechciał grać coś innego niz metal,mielibyśmy zespół...
Pozdrawiam,Andrzej
[ Dodano: Pią 28 Sty, 2005 ]
Cytat:
tym postem o bluesie
Napewno słyszeliscie o tragicznej śmierci klawiszowca Dżemu.
"...wspaniali ludzie,nie powrócą juz..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko