Jestem zainteresowany zakupem aparatu i mam dylemat czy kupowac go w sklepach gdzie mogę go obejrzeć i sprawdzic czy raczej warto kupowac na różnego rodzaju aukcjach w internecie( a co wiadomo zaoszczędzic do 15%) . Może macie jakies sprawdzone miejsca??
Andrzej S
Stopień: posiadam
Wysłany: 07-02-2005, 15:26 Re: gdzie kupic aparat ?
Proponuje, zebys pochodzil po sklepach lub po innych miejscach (gieldy) i po prostu je sobie poogladal, porozmawial ze sprzedawcami, ale kupowal (o ile masz tako mozliwosc) za granica - jest duuuuuzo taniej.
Podaj wiecej szczegolow co Ciebie interesuje to latwiej bedzie o podpowiedzi.
witam i dzieki za pomoc. Tak naprawde zastanawiam sie jeszcze gdyz mam 2 opcje bardzo rozne. Pierwsza to Olek 5060 w Ikelite a druga do Canon 300D tez w Ikelite cena Canona powinna spadac bo zaraz wchodzi kolejny model czyli 350D.Problem jedynie w cenie obudowy
Pierwsza to Olek 5060 w Ikelite a druga do Canon 300D tez w Ikelite cena Canona powinna spadac bo zaraz wchodzi kolejny model czyli 350D.Problem jedynie w cenie obudowy
Cena samego body stanowi tylko niewielki procent całości wydatków - dobrej klasy obiektywy (superszerokokątny i makro), obudowa do lustrzanki, iluminatory sferyczne, lampy błyskowe, ...
[ Dodano: 07-02-2005, 22:15 ]
zastanawiam sie jeszcze czy jak spadnie cena Canona 300D z powodu prowadzenia 350D to czy spadną również ceny obudów i osprzętu no chyba że bedzie pasowac ta sama obudowa do 350D a w co wątpie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko