Wysłany: 09-02-2005, 08:40 Dziekuję: 36 minut pod lodem w 36 urodziny
We wtorek udało mi się nurkować po lodem w jeziorze Piaseczno (lubelskie). Żaden wyczyn, gdyby nie to, ze spędziłem 36 minut pod lodem w swoje 36 urodziny....
Dziekuję kolegom nurkom z Lublina którzy pomogli mi zrealizować moje marzenie, wchodzili ze mną do wody i zabezpieczali nurkowanie, oraz tym którzy nie mogąc uczestniczyć osobiście byli ze mną "duchem".
Już mysle o kolejnych urodzinach.....
Wiek: 65 Dołączył: 14 Mar 2003 Posty: 506 Skąd: warm-mazurskie
Wysłany: 09-02-2005, 11:37
Na moje urodzinki w kwietniu pewnie lodu już nie będzie więc mogę spoko te 45 minut ponurkować - obawy budzi we mnie to że za kilka lat może mi nie starczyć powietrza na takie urodzinkowe nury (mam flaszkę 12 l)
---------------------------------------
A tak na serio : WSZYSTKIEGO NAJ .....
Wysłany: 27-03-2005, 15:48 Re: Dziekuję: 36 minut pod lodem w 36 urodziny
cyt,,spędziłem 36 minut pod lodem w swoje 36 urodziny''
Z tego wniosek:)) musisz za następne 36 lat spędzić 72min:)) Pomożemy ci jak dociagniemy do tego wieku:)) i dasz znac na forum. Wszystkiego naj.......:))
Wysłany: 27-03-2005, 19:50
dzieki, już kupuje twina.....
a nawiazujac do podobnych "uroczystosci", to chcielismy z kolegami tradycyjnie w lany piniedzialek na naszym jeziorku nurnąc troche.....(jezioro Piaseczno - lubelskie), ale wychodzi lodowo-cieknki poniedzalek, wiec raczej przy stole .....
mam nadzieje ze dłuzej niz 36 minut....
pozdrowienia przy okazji dal wszystkich którzy mają mozliwośc nurkowac w lany poniedzielek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko