Wiek: 62 Dołączył: 24 Maj 2004 Posty: 3728 Skąd: Katowice
Wysłany: 15-02-2005, 00:53 Co wolno
Jakie w tym dziale obowiązują zasady? Jak rozumiem - powstał wskutek sugestii w wątku "czas na opamiętanie". Co tu wg wersji osoby, która dział utworzyła można napisać?
Znajac temperament niektorych uczestnikow forum wiekszosc dyskusji przeniesie sie do tego dzialu
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 15-02-2005, 06:36 Hyde Park
No coz jak nazwa mowi wolno wszystko tak mi sie wydaje )
Pozdro Scaner
A teraz maly test:
PADI nie jest wpożo bo niegdzie nie pisze na swoim opakowaniu ze nurkowanie moze byc przyczyna wielu groznych chorob a nawet mozna zrobic sobie qq tylko dlatedgo zeby nie tracic klientow
KDP/ CMAS je... byl w pozo jakies 15 lat temu a teraz powinien sam sie rozwiazac jak zrobila to kiedys PZPR i odejsc w zapomnienie razem z Trabantami
DIR - To esencja madrosci i swietlana przyszlosc nurkujacych narodow
" UWAGA !!! UWAGA!!!! AHTUNG AHTUNG!! WROGIE ORGANIZACJE WYKORZYSTUJA WASZE SLICZNE TWINSETY WZYWA WAS MEGAFON I SFfff.. swetry trza nosic bo zimno sie zrobilo
Pozdro Scaner
[ Dodano: Wto 15 Lut, 2005 ]
no minelo juz chwil pare i watek dalej jest tam gdzie go zostawilem to wyglada ze w Hyde Park mozna wszystko
pozdro Scan
Sam sie wal
I nie podskakuj mnie tu!!! bo i tak jak widac po usmiechu nie wiele zabkow Ci zostalo pewnie od nie DIRowego Posejdona co? wydmuchal Ci co nie co hehehehehehehe a DIR mowi " Posejdon jest be bo ma srednie cisnienie zbyt wysokie i zbaki mozna stracic"
Pozdr Scaner
.... nie wiem o co chodzi odpowiedzialem Pitowi a tu ups nie ma jego postu hmmmmm...
Wysłany: 15-02-2005, 10:45
DIR esencją mądrości. JJ przewodnikiem duchowym. Jak Towarzysz Che. Wypociny JJ "...better diving" to prawie "Mein Kampf". DIRowcy wszystkich krajów łączcie się. Tylko nie zapominajcie worków na zwłoki. Tylu dupków wokoło. Ponieście pochodnię światowej rewolucji w nurkowaniu. Tylko nie podpalcie Reichstagu.
Wiek: 65 Dołączył: 14 Mar 2003 Posty: 506 Skąd: warm-mazurskie
Wysłany: 15-02-2005, 11:28 Re: Hyde Park
scaner napisał/a:
.... nie wiem o co chodzi odpowiedzialem Pitowi a tu ups nie ma jego postu hmmmmm...
Sorki Scaner - chciałem coś dopisać i kliknąć "Edytuj" a kliknęłem obok w "usuń"
z rana rączki się trzęsą
Podtrzymuję poprzednią wiadomość : wal się.....
A tak apropo's to gdzie widziałeś DIR'a w mokrym Equesie bo co by nie być wzięty za wyznawcę jedynej i słusznej ideologii DIR w takim właśnie nurkuję.
Pozdrawiam
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 15-02-2005, 11:55 Re: Hyde Park
[quote="Pitt_M"]
scaner napisał/a:
A tak apropo's to gdzie widziałeś DIR'a w mokrym Equesie bo co by nie być wzięty za wyznawcę jedynej i słusznej ideologii DIR w takim właśnie nurkuję.
Pozdrawiam
Nie no mokry jest jak najbardziej ok tak przynajmniej sądzę po bardzo wnikliwej lekturze Poradnika lepszego nurkowania autorstwa Jarroda Jablonskiego
Pozdro Scan
Wiek: 65 Dołączył: 14 Mar 2003 Posty: 506 Skąd: warm-mazurskie
Wysłany: 15-02-2005, 11:58 Re: Hyde Park
scaner napisał/a:
Nie no mokry jest jak najbardziej ok tak przynajmniej sądzę po bardzo wnikliwej lekturze Poradnika lepszego nurkowania autorstwa Jarroda Jablonskiego
Pozdro Scan
TomM!!! JESTEŚ MOIM IDOLEM! JAK DOROSNĘ, TO CHCĘ BYĆ TAKI JAK TY!!!
A DIROWCY NIECH PAMIĘTAJĄ, ZE KAŻDA REWOLUCJA ZŻERA WŁASNE DZIECI.... A JAK COŚ JEST DO WSZYSTKIEGO TO JEST DO NICZEGO!!
Ja szanuje DIR, poniewaz jest to przejaw marketingowego geniuszu!!
JJ powinien napisac ksiazke pt "Poradnik lepszego manipulowania zasobami ludzkimi"
Halcyon rulez!
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 16-02-2005, 12:50 Geniusz
Whiskey napisał/a:
Ja szanuje DIR, poniewaz jest to przejaw marketingowego geniuszu!!
No trudno żeby geniusz tworzyl rzeczy nie genialne od A do Z coz z tego ze ćwierćinteligent stworzyłby dobry system nurkowania ale nikt by się o nim nie dowiedzał lub sposób w jaki zostałoby to podane nie zainteresowaloby nikogo. A to co napisałeś tylko potwierdza że ten genialny system został stworzony przez geniuszy i podany tak genialnie ze zainteresował wielu ludzi na calym swiecie. Co do sprzętu Halcyon to skoro piszesz to pewnie w takim nurkujesz wiec pewnie sie przekonales ze jest wart swojej ceny.
Pozdro Scaner
Wysłany: 16-02-2005, 23:09
Hi hi hi... Frywolna metafora się zdaje się spodobała . Skoro o królowej mowa, to co powiecie na taką parafrazę E.A.Poe (ze zmianą płci podmiotu lirycznego ):
Ściąć mu głowę na rozkaz Królowej... Ściąć mu głowę!!!!!
Ale Kochanie - może procesik, taki malutki...
No ddddobrze. Zacznij od chwili w której wyczerrrpała sie moja cierpliwośść...
A tak nieco poważniej, to mam szacunek dla ludzi, którzy mają wytknięty cel i dążą do niego (byle nie po trupach), nawet jeśli tym celem jest gonienie króliczka, tfu.. to znaczy hmmm.... poszukiwanie Graala... hm... to znaczy zostanie prawdziwym DIRowcem
Te prześmiewcze metafory są wg mnie uzasadnione, bo niech mi ktoś wreszcie powie KTO jest prawdziwym DIRowcem? W którym miejscu króliczek daje się złapać? Dokąd może sięgać "droga samuraja"? Czyżby tak jak w metaforach była to droga bez końca???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko