Jakie probki??? Przeciez to powinny byc pelne flaszki sadzac po twoich obietnicach. I jak w ogole moglo ci przez glowe przemknac, zeby ich nie zabrac.
Uprzejmie przypominam, ze jestem do naleweczek bodajze druga w kolejnosci
Mania
maczaty [Usunięty]
Wysłany: 17-03-2005, 15:08
Mania napisał/a:
Jakie probki??? Przeciez to powinny byc pelne flaszki
etc.
Jezu, czujna jak czapla!
Flaszki zostały się dwie, czyli twinset 2x0.7 (strasznie rujnuje trym ). Niestety dom nasz z Oxum jest jako szanujący się zakład - półotwarty. Dużo ochotników się przewija chętnych do eksperymentów...
To, co zostało, zasięwezmę choćby i z tego względu, że na porę suchą to ta naleweczka cokolwiek za esencjonalna; mocne cholerstwo, cierpkie, gęste, dobre na ziąb/ząb zupa zębowa.
maczaty, ty nie kombinuj. Bylo obiecane, ze na nastepny zjazd naleweczki bedą?
Było.
Oto dowod - post z 11 pazdiernika:
Cytat:
Mam do zakomunikowania szczęsną nowinę... Otóż ostatniej soboty jako słomiany wdowiec musiałem się odpowiednio rozładować... (jak pisał klasyk prozy wojennej, "nudno rękom na warcie" ) (...)
, postanowiłem pożyteczniej skanalizować swoje zapędy i nastawiłem nalewkę
Jest to stuningowana wersja mojej debiutanckiej naleweczki z suszonych śliwek, która nb zyskała w pewnych kręgach miano legendarnej (głównie ze względu na nikłą podaż ). Tym razem spojrzałem perspektywicznie, wprowadziłem kilka kosmetycznych poprawek i oto treść pięciolitrowej bani już się przegryza...
W związku z tym już dziś nieśmiało zapraszam na degustację tego płynu na IV Spotkaniu FN - mam nadzieję, że do tego czasu zasobnik nie eksploduje, a my spotkamy się raz jeszcze bez strat własnych
Dobrze pamietalam. jestem druga w kolejce. zaraz po kjarze.
maczaty - szykuj flaszki i slowa dotrzymuj oraz kolejki pilnuj
Mania
maczaty [Usunięty]
Wysłany: 17-03-2005, 15:47
11 października jeszcze nie było mowy o zimowym zjeździe, któren wynikł w lutym jak królik z kapelusza, więc proszę mi tu nie amputować kur zapiał pies zaszczekał tylko docenić, żem nie kancelista/formalista i że serce mam pijące .
Do mnie Manie niewinności, słyszeliśwa o takim abstrakcie?
Stopień: Rescue+EAN
Wysłany: 17-03-2005, 19:35
no i proszę, a zaczęło się od dyskusji nad filmem... Nie ma to jak dobrze wsadzić nogę w mrowisko. Zatem skromnie przypominam, że i dla mnie parę kropeleczek przewidziano...
maczaty [Usunięty]
Wysłany: 18-03-2005, 10:29
Widzisz, co narobiłaś? I teraz prasłowiańska grusza musi chronić w swych konarach plebejskiego uciekiniera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko