Wysłany: 09-04-2005, 09:43 balast ukuska
No brachu wreszcie balast w drodze do ciebie - dzięki cudownej Viktorii, której dziękuję za odwiedziny i miłą rozmowę. Tobie Ukusek dzięki za dobrą flachę - nie wiem czy to ty dokonywałeś wyboru czy Vika - był strzałem w 10!
Stopień: Aowd + deep i suchi
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2003 Posty: 356 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 09-04-2005, 16:50
Generalnie to pomysł był mój, ale nie chciałem zbyt naciskać na Viki krępować jej wolę więc dogranie szczegółów pozostawiłem do swobodnego wyboru. Jak zwykle sprawdziła się na 100 %. Pamiętaj tylko o rozpiciu jej (flaszki nie Viki ) długo przed nurkiem albo długo po nim . Dzięki za przechowanie balastu. pozdro
Wysłany: 09-04-2005, 21:08
a może tak z Viki ją rozpijemy i innymi chętnymi co są w pobliżu (ukusek ta wawa to wcale nie tak daleko) - i tak bezczelnie zaproponuje miejscówkę - nowe mieszkanie Kuby (kiedy w końcu ta parapetówka???)
Wiek: 50 Dołączyła: 04 Cze 2003 Posty: 922 Skąd: Warszawa
Wysłany: 11-04-2005, 19:09
No juz starczy chlopcy tej wazeliny Milo mi, ze sie przydalam
Kuba sie bardzo ucieszyl, ze u niego jest impreza. Chwilowo jest bardzo chory (oskrzela), ale mam nadzieje, ze niedlugo dojdzie do siebie i dokonczy mieszkanko. Impreze zapowiada na maj Szykujcie sie, z 50 osob wejdzie.
Kuba pozdrawia Was goraco z lozka i teskni za Wami bardzo (tzn za forumowiczami, a nie tylko Ukuskiem i Chopinem).
Wiek: 50 Dołączyła: 04 Cze 2003 Posty: 922 Skąd: Warszawa
Wysłany: 13-04-2005, 16:10
Wlasnie przybyl do mnie do biura cudownie ozdrowiony kolega Kuba. Twierdzi, ze bedzie poganial dzisiaj stolarzy, coby szybciej sie z nami zobaczyc. Termin imprezy bedzie znany w blizej nieokreslonej przyszlosci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko