tsharny
Już niedługo jak tylko uda mi się kasetę z nagraniem dorwać
powinny być dwie odsłony tak po kilka - kilkanaście sekund a w dalszej przyszłości planuję nakręcić film krótkometrażowy - "Życie bąbla powietrza w postaci kółka pod wodą"
nikt nie mówił że będzie łatwo.
Ja zwykle nie zabieram balastu na basen i leżenie płasko z trudem mi przychodzi.
Jest to raczej "odwrotne wiszenie trzymającego się odpływu", ale i tak jest fajnie
o.
silver111, ale na tym zdjęciu nie widać nic co by przypominało kółeczka z powietrza raczej to wygląda jak moje wypociny, gdzie masz masę bąbli i nic pozatym...
no cóż cierpliwie czekam na filmik instruktarzowy (o rybaku i rybce z tombaku), a tymczasem będę ćwiczył sobie dalej
Rozumiem,że zgodnie z zasadami,w trakcie puszczania kółek był zachowany trym i plywalność (żadnego leżenia na dnie i takich tam...)
[ Dodano: Pią 29 Kwi, 2005 ]
Wczoraj.ok.21,na Animal Planet,można było obejrzec program o delfinach.One potrafia puszczać kułeczka z powietrza ale jakie!!!W dodatku-to juz mnie dobiło-przepływaja przez nie,toczą przed sobą,bawią się nimi....Jacyż my jesteśmy nieporadni pod wodą
Tsharny Buuuhahaha
Możemy umówić się na puszczanie kuleczek z tobą orzechu też nie jest to trudne trzeba poćwiczyć i tyle.
Jak się ze mną wybierzecie na basen to pokaże wam jak można jedno kółko "włożyć w drugie" polecam fantastyczna zabawa i wyrabia bezdech:)
Ok, obiecałem i filmik jest.
Fakt, że odrobinę nie tak jak myślałem, że został nakręcony. W zasadzie myślałem, że są 2 ujęcia ale ponoć bateria padła jak robiłem kółka przed obiektywem
Wiek: 77 Dołączył: 25 Mar 2002 Posty: 1194 Skąd: Szczecin/Karpacz
Wysłany: 31-05-2005, 18:01
Oczywiście ,że wpadniemy Bogen będzie na kursie u Rafała.
Wiemy ...............że też tam bedziesz jakiś czas więc napewno wspólne nureczki nas czekają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko