Wiek: 77 Dołączył: 25 Mar 2002 Posty: 1194 Skąd: Szczecin/Karpacz
Wysłany: 03-06-2005, 13:36
Dużo bursztynu ,wprawdzie drobnicy ale zdarzały się też większe kawałki znalazłem podczs jesiennego pobytu w Jantarze Poranne spacery do Mikoszewa. Widziałem tam też poławiaczy ,którzy wchodzili w gumowych ubraniach do morza , wyławiali nawet ciekawe okazy ciekawe okazy.
A pochwaliłeś się, że byłeś tam z Szatanem i go po prostu przeoczyłeś? A potem sięgałeś tylko po nóż ze złości? Hmmm... Nadal uważasz, że to kalafonia czy mam napisać więcej???
Cytat:
No tak-to kobiece,nader rozwinięte poczucie własności...Ale miłe!
Dostałam go w prezencie, także nie jest to żadne poczucie własności:-)
Cytat:
A bursztyn jest piekny-znaleziony w toni czy na brzegu?
Znaleziony niedaleko mola w Ustce, a dokładniej w takiej dziurze po pogłębiarce, która tam teraz pracuje. Szatan pewnie napisze coś więcej na ten temat. Mnie tam nie było:-(
Bursztyn znaleziony był w toni na głębokości około 6m. 20m od wejścia do portu w kierunku NW. Dostał go Aniołek, ponieważ ksiądz Jankowski się nie zgłosił
Jak na razie jest to największy bursztyn znaleziony w tym roku przez nurka w toni. Nawet ślepej kurze trafia się czasem ziarno...
Dostałam go w prezencie, także nie jest to żadne poczucie własności:-)
Jejku,żartowałem-przeciez wiem,że Szatan,gdy go znalazł od razu wiedział komu ( i jak ) ten bursztyn wręczy...(ma się tą 25-letnią praktykę we wręczaniu)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko