Witam
Zapraszam na wycieczke do wewnątrza u-boota http://www.zeitraum.com/_submarine/
Trzeba kliknąc na visit Q następnie start tour następnie na kolejne literki na planie okretu i teraz zaczyna sie najlepsze na gorze strony pojawi sie celownik z widokiem na wnetrze wystarczy kliknac myszka i mozna sie obracac w kazda strone i ogladac do woli jak dla mnie super!
Pozdro Scaner
Fakt,robi wrażenie i ...utwierdza mnie w przekonaniu,że nie chcę byc marynarzem-podwodniakiem
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 28-06-2005, 20:06
Andrzej Kosko napisał/a:
Fakt,robi wrażenie i ...utwierdza mnie w przekonaniu,że nie chcę byc marynarzem-podwodniakiem
fakt robi klastrofobiczne wrazenie ale coz miejsca i tak wiecej niz w suchym
jako podwodniak marynarz to raczej nie chcialbym jej ogladac ale zeby tak dalo sie zanurac na takim U-bociku .... ech marzenia
Pozdro scaner
Magazyn Nurkowanie 09 (107) 2004 - wraki: Bałtyckie U-Booty, swoją drogą to świetny artykuł, opisuje również przyczynę zatonięcia danego ubota...
scaner - to kiedy ruszamy szlakiem u-boota?
pozdrawiam
tsharny
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 01-07-2005, 23:09
tsharny napisał/a:
scaner - to kiedy ruszamy szlakiem u-boota?
pozdrawiam
tsharny
Hejka my to najpierw spotkajmy się choćby na koparkach bo umawiamy sie i nic nam z tego nie wychodzi
A co do u-bootów no cóż pewien plan juz mam
Pozdro Scaner
może zacznij nurać bo częściej sie spotykam z TomM'em na nurkach niż z tobą
mamy jeszcze zaległe piwo do wypicia
będę jutro na zakrzówku, to może tam sie spotkamy...
ciekawy jestem tego planu
pozdrawiam
tsharny
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 02-07-2005, 13:21 U-boot U 2540
Ja tez jestem jutro na zakrzowku wiec jest szansa ze sie spotkamy
Pozdro Scaner
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko