Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
nurkowania stazowe
Autor Wiadomość
raisa 

Stopień: CMAS*
Wysłany: 29-06-2005, 14:18   nurkowania stazowe

w koncu moge nurkowac :D poszukuje wiec kogos z kim moge zrobic cmasowskie nurkowania stazowe. Najlepiej w Boszkowie woj, wielkopolskie.. lub gdziekolwiek w dolnoslaskim.

miś-magnum 

Stopień: paraDIVER
Kraj:
Somalia

Wysłany: 29-06-2005, 15:51   

Hej, a może chciała byś zanurkować z kolegą, z zaprzyjaźnionej organizacji :) (PADI) w dniach 8,9,10 lipca, będę stacjonował nieopodal sobutki i zastanawiam się czy barać sprzęt, czy też nie?!?!?!

Tomasz-Szeryf 

Stopień: DM, Blender, LOK
Kraj:
Togo

Wysłany: 29-06-2005, 18:06   

Jeśli o Wielkopolske chodzi to zapraszam serdecznie w moje strony północnej WLKP do Piły.

raisa 

Wysłany: 29-06-2005, 21:47   

miś-magnum z mila checia ale ja nawet sprzetu swojego nie mam :( dlatego szukam miejsca gdzie od razu moge wypozyczyc sprzet .... a juz nie wspomne o tym, ze jestem zielona po roku bezczynnosci :|

Tomasz - Szeryf czy w Twoich okolicach mozna wypozyczyc i jak by to wygladalo? ja nie dosc ze jestem zielona to jeszcze chcialabym przezyc ;)

Tomasz-Szeryf 

Kraj:
Togo

Wysłany: 30-06-2005, 07:38   

Cytat:
Tomasz - Szeryf czy w Twoich okolicach mozna wypozyczyc i jak by to wygladalo? ja nie dosc ze jestem zielona to jeszcze chcialabym przezyc

Statystycznie raczej ludzie u nas przeżywają. Sprzęt - możemy sie dogadać z moim klubem (istnieje też wypożyczalnia w sklepie znajomego)- coś tam wymyślimy. Jak się zdecydujesz to daj znać. W najbliższą sobotę i niedzielę klub jedzie na EUROECOMEETING do Złotowa - taka impreza nad jeziorem z pokazami itp.
Serdecznie zapraszam!

Judas 

Stopień: instruktor
Kraj:
Saint Kitts and Nevis

Wysłany: 30-06-2005, 08:57   

Czesc...

Polecam Ci goraco Włodka Kołacza... jest super instruktorem z olbrzymim zapalem... stacjonuje nad jez Trzesniowskim kolo Łagowa Lubuskiego tel do Wlodka to 501 109 697, cyba jeszcze aktualny... jak nie to poszukaj na pl.rec.nurkowanie, albo sie odezwij to ja poszukam :)

Druga mozliwosc to Wroclaw i okolice. We Wroclawiu jest kilka dosc preznie dzialajacych osrodkow nurkowych zamailuj do Lotiego on jest z Wro to Ci pomoze, tylko uwazaj bo Cie bedzie na nuranie w jaskiniach namawial :)

Pozdroofka... i milo ze wreszcie wracasz na lono nurkowej rodziny :)

raisa 

Wysłany: 30-06-2005, 12:35   

Tomasz-Szeryfno to bedziemy sie kontaktowac :D juz nie moge sie doczekac... mialam nurac w Szwajcarii ale nie wyszlo.. ale to w sumie dobrze :D
Judas dzieki ;) juz wczesniej dopadlam namiary na Włodka Kolacza.. akurat jest w terenach ktore mi odpowiadaja i mam nadzieje na bardzo szybkie nurkowanie ;) i tak numer jest aktualny ;)
Wroclaw tez zaatakuje bo to jakby nie patrzec najblizej.. a nurkowanie w jaskiniach tez moze byc.. wlasciwie to jestem przerazajaco ogromnie chetna na kazda wode :) :D juz na krzesle usiedziec nie moge... to chyba syndrom mlodego napalonego nurka :P

drak
[Usunięty]

Wysłany: 30-06-2005, 17:28   

miś-magnum napisał/a:
Hej, a może chciała byś zanurkować z kolegą, z zaprzyjaźnionej organizacji :) (PADI) w dniach 8,9,10 lipca, będę stacjonował nieopodal sobutki i zastanawiam się czy barać sprzęt, czy też nie?!?!?!

Młoda, ładna dziewczyna szuka partnera do nurkowania, to od razu jest multum chetnych :-) )

raisa 

Wysłany: 30-06-2005, 20:08   

tez przystepujesz do grona ;)

agrest 

Stopień: starszy moczydupa
Kraj:
Poland

Wysłany: 30-06-2005, 22:04   

a lubisz grona :> ?

raisa 

Wysłany: 30-06-2005, 22:39   

pytanie jest tendencyjne :P ale tak lubie dojrzale :P

Tomasz-Szeryf 

Kraj:
Togo

Wysłany: 01-07-2005, 07:48   

drak napisał:

Cytat:
Młoda, ładna dziewczyna szuka partnera do nurkowania, to od razu jest multum chetnych )

Ponieważ chyba poczułeś się niedoceniony - Ciebie również serdecznie zapraszam w nasze strony nurkowe jak pozostałą częśc światowego grona nurkowego!

Podrowienia i do wody!

miś-magnum 

Kraj:
Somalia

Wysłany: 01-07-2005, 14:40   

Cytat:
Młoda, ładna dziewczyna szuka partnera do nurkowania, to od razu jest multum chetnych )

hehe, a co jestem inny?? (przeczytaj post o gejowskim Panie Kleksie ;) )
A co do przeżycia ze mną pod wodą, to jest ze mnie 99% DM, czekam tylko do października, żeby wtedy opłacić składki i dostać certyfikat, bo teraz jeszcze nie potrzebuje plastiku, a po co mam 2 razy płacić :22: .
A Łagów Lubuski, to teren moich manewrów, jeziora Trześniowskie i Łagowskie mam już trochę obnurkowane. Aha, jak jakaś miła dziewczyna, lub sympatyczny chłopiec :) miał by ochotę na nura w Łagowie na ściance, lub ewentualnie w innym miejscu (kwestia uzgodnienia) to w niedzielę 3 lipca, będę tam z kolegą nurował :) . A jeśli osoba chętna na łagowskiego nura nie ma sprzętu, też nie ma sprawy, niech poda wymiary :22: (te niezbędne do dobrania odpowiedniego sprzętu :) ), i wszystko da się niedrogo załatwić. Pozdrawiam

PS. (a może ma ktoś ochotę na nocne, przy zameczku?)

raisa 

Wysłany: 01-07-2005, 22:41   

ja sie wybieram do Łagowa mam nadzieje juz w przyszly weekend :D
miś-magnum bedziesz moze w przyszly tez? ;) coprawda zanurkuje pewnie z grupa Włodka Kołacza ale chyba nic nie stoji na przeszkodzie ;)

miś-magnum 

Kraj:
Somalia

Wysłany: 01-07-2005, 23:27   

w następny wekeend wybieram się nad Sobutkę ale raczej nie nurkować, tylko przeprowadzić 3 dniową dekompresję napowierzchniową, w każdym bądź razie w środku tego tygodnia mam zamiar zrobić studnię na Helene See w Niemczech, jakieś 60km od granicy PL/D w Gubinie. Osoby spragnione wrażeń zapraszam, także Ciebie Raisa.

PS. jeśli do mnie piszecie, to zwracajcie się do mnie albo misiu, albo magnum, zależy jak co komu leży na sercu :) , podałem poprostu 2 alternatywy ;) . Jeśli to nie problem :20:

raisa 

Wysłany: 01-07-2005, 23:36   

oj magnum magnum.. kusisz... a ja w tygodniu nie mam szans na wyrwanie sie z tych murow :cry:

ukusek 

Stopień: Aowd + deep i suchi
Wysłany: 02-07-2005, 00:28   

do Łagowa cieżko teraz. Bomby w okolicach Zamku rozbrajają. :) Policja stoi na brzegu i nikogo nie dopuszcza. Trzeba by od drugiej strony jezioro zaatakować

raisa 

Wysłany: 02-07-2005, 20:50   

ekhmm to zart? :/ jeszcze niedawno rozmawialam na temat Łagowa i o niczym takim nie slyszalam :???:

Father 

Stopień: DM,P2,WM,SS1,PL,EFR
Kraj:
Poland

Wysłany: 02-07-2005, 22:52   

Nad jeziorem Powidzkim jest aktualnie obóz CMAS, duże zgrupowanie w miejscowości Kosewo. Daj znać, jeśli chcesz bliższe namiary. Pozdrawiam- Piotr

The_PiotREX 

Stopień: P2,WM1,PN1,TMX GB
Kraj:
Poland

Wysłany: 03-07-2005, 19:44   

Gwoli ścisłości to nie tylko CMAS, ale także PADI :) Wiem bo tam jestem (aktualnie wróciłem do domku, ale jutro z rana jade na caly tydzien).

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu