Ja też jestem po OWD i szukam partnera, ale do Wawy mi daleko:)
POz.
maczaty [Usunięty]
Wysłany: 04-07-2005, 15:30 Re: Partner do nurkowania
Tigral napisał/a:
ponoć atrakcyjna
w neoprenie, masce i z II stopniem w dziobie to my wszyscy jesteśmy atrakcyjni
a co do nurania, to monitoruj dział "Zaproszenia", gdzie się ludzie skrzykują na nura. Przydatne słowa-klucze dla rozeznania łikędowych poczynań środowiska warszawskiego: Szczęśliwice, Białe, Janówek, pogłębiarka, Kulka, Narty, cenoty, Garwolin.
Wysłany: 04-07-2005, 15:59 Re: Partner do nurkowania
Tigral napisał/a:
pps kurs zrobiłam 3 tygodnie temu
W jakim centrum nurkowym się szkoliłaś i na jakim jeziorze odbywałaś praktykę? Jak oceniasz bazę, instruktorów, warunki? Ja 2 tygodnie temu skończyłem kurs OWD, który robiłem w Neptunie zaś wody otwarte w ich bazie nad J. Narie. Jestem bardzo zadowolony z wyboru. Opisz swoje wrażenia.
Wysłany: 04-07-2005, 16:38
Cytat:
Młoda, ponoć atrakcyjna, początkująca ale jeszcze nie praktykująca po kursie PADI OWD szuka partnera do nurkowania.
Srednio stary,podobno nieznośny,na wykończeniu i z wieloletnią praktyką we wszystkich zakazanych praktykach łyknie powyższą ofertę od zaraz.Powiedz gdzie i kiedy.
Srednio stary,podobno nieznośny,na wykończeniu i z wieloletnią praktyką we wszystkich zakazanych praktykach łyknie powyższą ofertę od zaraz.Powiedz gdzie i kiedy.
Młoda, ponoć atrakcyjna, początkująca ale jeszcze nie praktykująca
może trzeba by otworzyć dział matrymonialny
Młody, sprytny, energiczny, a poza tym sympatyczny, praktukujący i opływany szuka partnerki . PASUJE DO NOWEGO DZIAŁU ?
[ Dodano: 04-07-2005, 19:25 ]
a może taki: sie pływa, sie nurkuje, bajera jest, ciałko też mam zajebiste (specjalnie nie użyłem ,,ę" )
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 04-07-2005, 20:43
Kriss napisał/a:
Przypomnial mi sie taki dowcip: Idzie dżdżownica przez jezdnie i ups! przejechal ja samochód uciął ją w polowie, wiec dzdzownica zawrocila zeby zabrac ze soba to co zostalo obcieta i UPS! przejechalo ja drugi raz Moral: Nie trac glowy dla dupy
Pozdro Scaner
Z niewiadomych wzgledów dyskusja skierowała się na całkiem odmienny od zamierzonego temat.... Ogłoszenia matrymonialnego nie potrzebuję . Dla wszystkich urażonych i mających złe doświadczenia z kobietami Panów ukłony serdecznosci.
Pozdrawiam
Tigral
maczaty [Usunięty]
Wysłany: 05-07-2005, 09:45
Sandii napisał/a:
ps na cenoty reaguje, Maczaty na weekend?
W rzeczy samej "cenoty" należy łączyć myślowo z "Garwolin" - tam, gdzie wczesną wiosną amnestionowaliśmy karpie.
Tigral napisał/a:
Z niewiadomych wzgledów dyskusja skierowała się na całkiem odmienny od zamierzonego temat....
Trzeba było nie kokietować - my się bardzo łatwo rozpraszamy.
W rzeczy samej "cenoty" należy łączyć myślowo z "Garwolin" - tam, gdzie wczesną wiosną amnestionowaliśmy karpie.
Do Garwolina to ja tez bym sie chetnie wybral zobaczyc jak tam z karpiami i czy ci wedkarze ktorzy zacierali rece jak je wypuszczalismy jeszcze z nich sobie obiadu nie zrobili
Niewiem czy dobrze robisz bo na tym forum zdecydowana wiekszosc jest przeciwko PADI, wiec uwazaj na pierwszych spotkaniach:) bedziesz obserwowana:) nietylko nad woda:)
Trzeba było nie kokietować - my się bardzo łatwo rozpraszamy.
Otóż to!!
PS. Jeśli komuś nie podoba się w 100% komercyjna, i nastawiona tylko na zysk, organizacja PADŁO, oj to znaczy PADI, przejęzyczyłem się, przepraszam, to niech daje do mnie . A tak swoją drogą, to co to za różnica kto jest z jakiej organizacji? Ja przez swoją maskę nie widzę takiego podziału, dla mnie wszyscy jesteśmy płetwonurkami (chyba że maska zasyfiła mi się glonami i źle widzę?)
Nie straszcie dziewczyny niechęcią do PADI. Nurkowanie jest jedno... A tak na marginesie- WITAM. Na pewno znajdziesz wiele okazji i partnurów.. Pisałaś: atrakcyjna... jakie atrakcje miałaś na myśli ???
PATRZCIE, PATRZCIE
Tak na początku niby naszą nową koleżankę broni ,,Nie straszcie dziewczyny niechęcią do PADI." , A potem jednak górę biorą inne rzeczy ,,jakie atrakcje miałaś na myśli ??? " . Ale i tak najbardziej podoba mi się następujący kawałek : ,, Na pewno znajdziesz wiele okazji" Jak by nie patrzeć, Father zaliczasz się do tych w/w
PS. nie to że jestem złośliwy, albo chcem kogoś urazić, tak tylko sobie żartuję.
Cieszę się, że dobry humor i wyobraźnia Was nie opuszcza
W temacie PADI bądź czegoś innego nie zamierzam wkraczać w prowadzone na ten temat dyskusje, tak wybrałam i tak zostanę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko