Wiek: 51 Dołączył: 16 Lis 2004 Posty: 1015 Skąd: tu wziąć na jacht?
Wysłany: 11-07-2005, 17:22
nie no w morde jeza.. o ktorej godzinie byliscie i jak dlugo. Przeciez ja tam bylem od soboty rano do niedzieli wieczorem ale widzialem tylko jacka. Przeciez, kogo jak kogo ale Mania, Ciebie to bym przeciez poznal.
Wysłany: 11-07-2005, 17:28
No właśnie Ja nie miałem farta w drodze powrotnej.Zdesperowana blondynka w cienkocienko upolowała mnie wjeżdżając we mnie z podporządkowanej.Zbliżenie owo z mej strony nie zawinione skutkuje dziś koniecznością poruszania się pojazdem zastępczym niestety bez klimy.
Ach te kobiety jak one na mnie lecą
Tylko dla czego zaraz po upolowaniu płaczą
No Kriss, dzieki że się męczyłeś ze mną.
Z mojej strony było bardzo przyjemnie - jak zwykle dowiedziałem się czegoś nowego (np. że wolno pompujacy jacket + za dużo balastu = dużo walki o pływlaność, plus kilka przydatnych tricków).
Trabancik (chyba, a może to Wardburg ?) w jeziorku ładnie się prezentował.
Kriss mam nadzieję, że w trakcie kolizji Twoja cielesność nie doznała uszczerbku
P.S.
A sprawczyni płakało zaraz po fakcie, czy jak policja jej mandat wlepiła ?
Mania - sorry że pędziłem, ale o 19:00 miałem być w Olsztynie - rodzinna impreza, a wyjeżdżałem gdzieś ok 18:45, ale i tak przez Dźwierzuty jechałem ok 45 minut (19:26 na rogatkach Olsztyna), a przez Szczytno jest dlużej (ok 60 minut).
Bardzo miła Pani w bazie powiedziałe, że trasa przez Dźwierzuty jest o 14 km krótsza ...
Wysłany: 12-07-2005, 16:54
Cytat:
No Kriss, dzieki że się męczyłeś ze mną.
Z mojej strony było bardzo przyjemnie - jak zwykle dowiedziałem się czegoś nowego (np. że wolno pompujacy jacket + za dużo balastu = dużo walki o pływlaność, plus kilka przydatnych tricków).
Cała przyjemność po mojej stronie.
Cytat:
Kriss mam nadzieję, że w trakcie kolizji Twoja cielesność nie doznała uszczerbku
P.S.
A sprawczyni płakało zaraz po fakcie, czy jak policja jej mandat wlepiła ?
Moja cielesność cierpi po fakcie - brak klimy w zastępczym mnie zabija.
Mandatu nie było - policja ma w d. takie stłuczki.Pani płakała w zasadzie bez powodu.
Moja cielesność cierpi po fakcie - brak klimy w zastępczym mnie zabija.
Mandatu nie było - policja ma w d. takie stłuczki.Pani płakała w zasadzie bez powodu.
Pzdr-Kriss
Cierpienia w upały w aucie bez klimy - rozumiem (sam takim się poruszam, dziś było w cieniu 34 stopnie).
Pani, która ryczała - nie rozumiem (może się bała, że jej wpier....sz )
Czy to była zachęta tak na dobry początek ....
Jakieś szczegóły w temacie brutala Amalcza? Daj znać bo jako delikatna kobieta zaczynam się bać
Jedziemy gdzieś za Płock dzisiaj po południu ..... (jeśli nie pokręciłam )
Tigral
nevada [Usunięty]
Wysłany: 15-07-2005, 08:56
to jak mniemam ulubione bajorko... pst jeziorko Białe jest przed Płockiem - najbliższy mazowiecki akwen nurkowy.
maczaty [Usunięty]
Wysłany: 15-07-2005, 10:01
Tigral napisał/a:
Jedziemy gdzieś za Płock dzisiaj po południu ..... (jeśli nie pokręciłam )
Wizura tam teraz mało wzorcowa, letniaki straśnie mącą...
Wysłany: 15-07-2005, 10:26
agrest napisał/a:
hejka
a gdzie sie wybierasz z tym brutalem ?
Od razu brutal
Kiedy się spotakmy aby zrobić moją Grozę ?
[ Dodano: Pią 15 Lip, 2005 ]
Tigral napisał/a:
tzn?
Ile metrów? Bo chyba nie cm...
Ti
3 - 4 m. jest zawsze
maczaty [Usunięty]
Wysłany: 15-07-2005, 10:33
Tigral napisał/a:
tzn? Ile metrów? Bo chyba nie cm...
Hmmm... W zeszłą niedzielę wrak poloneza (przez maskę wielkości transportera opancerzonego unaocznił mi się dopiero z ~ 2 m 200 cm Przy okazji mogłem sobie poćwiczyć przeszukiwanie akwenu...
E tam. Zobaczysz, że będzie Ci się podobało - ostatnio moja kobita się tam debiutancko przynurzyła. Byliśmy przy zatopionym drzewie, na polonezie i nie chciała spod wody wyłazić. Białe jest git
Wiek: 51 Dołączył: 16 Lis 2004 Posty: 1015 Skąd: tu wziąć na jacht?
Wysłany: 15-07-2005, 11:14
Tigral, spokojnie. Nie widzialas ryjka z przymrozeniem oka? To taki sobie zarcik. Amalcz to spokojny czlowiek, zreszta sama zobaczysz. Wyluzuj troche bo to niedobrze jak sie tak czlowiek spina przed nurem - wiecej powietrza Ci pojdzie
Pozdrowka
i udanego nurania.
A co do grozy to pisze do Ciebie a Ty nic nie odpisujesz
Tak lepiej nie ukrywam,że trochę się wkurzyłam... Nic nie poradzę na to,że że tam gdzie robiłam kurs widoczność była zdecydowanie odmienna.
Pozdrawiam Tigral
[ Dodano: 15-07-2005, 11:29 ]
Agrest,
Przecież wiem, że to żart.. wkurzyłam się widocznością... a raczej moimi doświadczeniami z przejrzystą wodą...
Ps. Powiem szczerze, chyba mi się zwoje mózgowe jakoś tak dzisiaj przegrzały.... muszę ochłonąć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko