hehehe.... własnie dlatego kocham ten sport dla osób z boku wygląda to cudnie...śmierdzące teletubisie z zapluta twarzą
a tak btw....niedawno usłyszałam, w formie zartu rzecz jasna, że warszawskie nurki, to chyba bardziej kochaja jeździć autem niż nurać...bo patrząc realnie.....4 godz w aucie, dwa nurki i znowu 4 godz w samochodzie
pozdr
Kasia
p.s. tak w sumie, to nalezy pogratulować tamtemu organizatorowi nura,za "świetną koordynacje" i przygotowanie...skoro tyle "awarii" sie wydarzyło
.....4 godz w aucie, dwa nurki i znowu 4 godz w samochodzie
Coś w tym jest.....Sam się zastanawiałem,gdzie tu sens:pakowanie,noszenie szpeju,ileś tam czasu w aucie-potem ubieranie w upale,mrozie,deszczu(niepotrzebne skreślić)ok.godziny radochy i....rozbieranie się w upale...itd. Logiki w tym żadnej-więc czemu ja to robię?!
A wybuchające zęby? Cóż,nazywam się Bond,James Bond....
gacie extra, wszyscy powinni takowe zakupić, ale czy możecie mi wytłumaczyć jedną rzecz? z czego są one zrobione? tutaj jest ,,skład" :
92% Antron nylon
18% Lycra bonded to
15% Cotton
15% Polyester
oraz
10% Lycry
nigdy nie byłem dobry z matematyki, ale raczej stworzenie takiego czegoś wydaje mi się nie możliwe, to tak jak by zbadać zawartość cukru w cukrze
92% Antron nylon
18% Lycra bonded to
15% Cotton
15% Polyester
oraz
10% Lycry
------------
150% materiału
nie kumam, a cukier ile % ma cukru? może 129%?
Pozdrawiam
Oj zdziwiłbyś się bo liczy się zawartośc cukru w cukrze na potrzeby cła w Unii!!
[ Dodano: 27-07-05, 09:10 ]
Kiedyś znajomy nurek zabrał swoją niewiastę nad wode co by popatrzyła jak to jej ukochany i mu podobni męczą się pod i nad tą wodą.
W grupie był nazwijmy go techniczny tzn. suchacz, twin, kołowrotki, lagarki itd, itp.
naglę po nurku wynurzamy się przy pomoście owej niewiasty i techniczny woła do kolesia z pomostu Heniek fajke mi odpal i podaj. Posłuszny Heniek odpala fajkę podaje technicznemu, który tarabani się na pomost w tym całym szpeju. I wtedy pada tekst z ust niewiasty:
No jeszce tylko słomkę w d...pe mu wsadzić i będzie kompletny!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko