Wysłany: 12-08-2005, 18:46
Darku, termin jest swietny ,ale czy pewny tak na 100 %, tak na mor beton ?? Mam nadzieje ze tak, bo wtedy przyjade
Normalnie juz sie nie moge, doczekac...
Wysłany: 12-08-2005, 23:48
Poniewaz Chopin zaproponowal tansze rozwiazanie na wrzesniowe spotkanie FN.
Temat kontynuowany jest tam http://forum-nuras.com/viewtopic.php?p=59830#59830
W tej sytuacji wszelkie pytania odnosnie spotkania prosze kierowac do Chopina
alzoletta [Usunięty]
Wysłany: 14-08-2005, 17:09
Cóż, to chyba kawałek ode mnie i ze Szczecina zresztą też, ale ja 30.08 kończę akurat pracę w okolichach Gdyni, więc może się wybiorę. Andrzej jedziesz ???
Dajcie profejonaliście to zorganizować, bo wody z 10m przejrzystością to jak na lekarstwo w Polsce i z reguły ośrodków Ci tam brak, więc nie badżmy zbyt wybredni.
Wysłany: 14-08-2005, 18:43
Tomasz-Szeryf napisał/a:
No to ja juz nie wiem gdzie ten zlot będzie?
Ze wzgledu na cene i dodatkowe atrakcje (kajaki i rowery wodne za free) spotkanie FN odbedzie sie w ośrodku Teatru Wielkiego - Opery Narodowej, mieści się on w Wiartlu (ok 4km od Pisza).
Wprawdzie uzgadnialem to z Chopinem na PW i napisalem ze ten osrodek mi nie pasuje ale skoro zaproponowal publicznie to ja odpuszczam Bachotek.
W tym roku moge byc jako uczestnik spotkania i troche odpoczac od organizacji.
a tam w tym osrodku tojakies prysznice sa? czy trzeba bedzie z ranca zasuwac kilkadziesiat metrow by sie wykapac?
Moze warto sprawdzic warunki - nie musza buc luksusy, ale jednak minimum warto zachowac - chocby ze wzgledu wlasnie na dzieci.
Mania
Wysłany: 14-08-2005, 20:18
DarekS napisał/a:
Tomasz-Szeryf napisał/a:
No to ja juz nie wiem gdzie ten zlot będzie?
Ze wzgledu na cene i dodatkowe atrakcje (kajaki i rowery wodne za free) spotkanie FN odbedzie sie w ośrodku Teatru Wielkiego - Opery Narodowej, mieści się on w Wiartlu (ok 4km od Pisza).
Wprawdzie uzgadnialem to z Chopinem na PW i napisalem ze ten osrodek mi nie pasuje ale skoro zaproponowal publicznie to ja odpuszczam Bachotek.
W tym roku moge byc jako uczestnik spotkania i troche odpoczac od organizacji.
- nie bardzo rozumiem twoją ironię... jak wspomniałem wcześniej, nie palę się do organizacji zlotu, jak i nie faworyzuje Wiartla, podałem poprostu taką propozycję do szerszej dyskusji - tak samo zresztą jak ktoś wcześniej jakieś ośrodki na południu Polski
- na PW nie uzgodniliśmy niczego, tym bardziej tego, że zlot odbywa się w Wiartlu, po tym jak napisałeś, że oferta Bachotka jest lepsza zarzuciłem sprawę
- mój ostatni post w wątku "krytyczny błąd" chyba jasno wyrażał moje zdanie nt zlotu, nie rozumiem więc co tak cię rozłościło (to, że publicznie zaproponowałem Wiartel)
nic, moze poprostu mam ochote odpoczac i bawic sie jak inni dlatego nie ukrywam, ze Twoja propozycja byla mi "na reke". Oczywiscie nie wycofuje sie w pomocy organizacji spotkania FN w miare moich mozliwosci
W tym momencie chcialbym uciac wszelkie spekulacje odnosnie tego, ze mnie cos zezloscilo lub cos innego w tym sensie.
Uwazam, ze kazdy ma prawo do swojej propozycji odnosnie spotkania FN. Moze to potwierdzic np. urwis z ktorym wczesniej zanim wyplynela decyzja o Bachotku uzgadnialismy na PW lokalizacje w jego okolicach.
Wysłany: 14-08-2005, 23:10
Myślę, że nasze nieporozumienie wynikło z powodu chaosu związanego z dwoma różnymi wątkami dot. zlotu. Pisząc post który cytujesz powyżej nie wiedziałem, że jest wątek "wrześniowe spotkanie fn" w którym napisałeś, że wszystko jest dopięte - mea culpa.
btw: robisz dobrą robotę przy zlotach i miło by było gdyby tak zostało - ja jedynie mogłem zaoferować swoją pomoc przy załatwianiu Wiartla (zaoferować pomoc, a nie organizować)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko