Wszystkie firmy pachna tak samo-kwestią do obgadania jest to,co za mamonę się z nich uzyskuje
Cytat:
Bo CMAS szkoli najlepiej
wystrzegałbym się wypowiedzi tego typu-to pachnie....
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 20-05-2005, 12:25 Re: JESTEM JUZ JEDNYM Z WAS-CMAS
alien napisał/a:
Bo CMAS szkoli najlepiej. A padi pachnie komerchą.
Pozdrawiam bardzo ciepło.
Opowiadasz .... co to za komercha jak mozna zaliczyc kursik w 3 dni z tego 2 na basenie gdzie tu komercha ? co innego CMAS no wiesz wyjazd na tydzień pobyt wyżywienie dojazd to dopiero kasa!! Panie kolego sympatyczny
Pozdro Scaner
wyjazd na tydzień pobyt wyżywienie dojazd to dopiero kasa!!
Ano tydzień-tak nakazuje(akurat sensownie) program szkolenia KDP.Pobyt,wyzywienie,dojazd-a na jakim kursie za to nie płacisz? Poza tym ta kasa nie wpada do kieszeni instruktora.
mnie tam na kursach reprezentuje mój prawnik
kupę czasu można zaoszczędzić
w ogóle to nuranie to strasznie czasochłonne jest, a plastiki same się nie zrobią.
alien [Usunięty]
Wysłany: 24-05-2005, 14:30 Re: JESTEM JUZ JEDNYM Z WAS-CMAS
Tomek Radomski napisał/a:
alien napisał/a:
Bo ...
jedynie słuszne gacie opadywują..........
Wiem, wiem prawda czasem jest okrutna i lepiej przemilczeć.
A wystarczy popatrzeć na programy szkolenia obu federacji dotyczących OWD i P1. Czy to takie trudne?? Chyba nie.
Pozdrawiam
Witam i pozdrawiam. A Twój entuzjazm jeszcze wzrośnie, jak zobzczysz rafy...
nuras79 [Usunięty]
Wysłany: 07-08-2005, 17:18
Witam Serdecznie, przepraszam za długi czas ,który nie było mnie na forum, kurs na mazurach był wspaniały, ukończony pozytywnie, teoretycznie i praktycznie, ponadto, wspaniali ludzie i piekna miejscowośc.
Zaliczone pare nurków mam na "Koparach", może zakrzówek wnet
Teraz chetnie bede sie kontaktował przez gg z osobami z regionu śląskiego w celu wspólnych wypadów na nurkowania
Pozdro wielkie
Prezes [Usunięty]
Wysłany: 08-08-2005, 11:30
Witamy nowego Brata, oby nie podzielały nas spory pomiędzy organizacjami...
es_emka [Usunięty]
Wysłany: 22-08-2005, 09:12
powitam (choc posiadam, nie nie "uzywam" P1)
polubilam sile wlasnych nog i wiare w jeden oddech (f/d).
Wiek: 54 Dołączył: 09 Sie 2005 Posty: 883 Skąd: Wawa-Łady
Wysłany: 27-09-2005, 13:19
CMAS wita WAS - nurkuj z głową, bo bez niej nawet CMAS nie pomoże
Witam wśród nas Duch
nuras79 [Usunięty]
Wysłany: 25-10-2005, 10:20
Witam ponownie i dziekuje za pozdrowienia i rozwinięcie wątku.
Mama nadzieje ze liczna grupa nurasów nurkuje rozwazniei i z głową juz nie wspomnie ze nurkuje z butlą ,he he !!
Dokonałem we wrzesniu i w pazdzierniku, kilka udanych nurkowań na zakrzówku i koparkach.
niestety ze wzgledu ze nie mam suchacza ,wnet sezon sie zakończy ze wzgledu na warunki atmosferyczne,bo jak tu sie potem przebrac aby nie zmarzła "pupa" hihi.
Wielkie pozdrowinka
[ Dodano: 30-12-2005, 10:52 ]
Rozwijając wątek , może nie koniecznie w tym temacie co zaczołem ,ale chetnie zadam pytanie na które chciałbym usłyszec odpowiedz.
Prosze o pominięcie tematu serii: czy organizacja X jest lepsza od Y bo to nie o to chodzi.
Jak wam wiadomo jestm po P1 , myśle nad rozwinieciem swoich umiejetnosci w 2006 roku.Pytanie teraz jest nastepujace czy kontynuowac w CMASie na stopien P **, gdzi sa uprawnienia do 30 metrów i dodatkowe szkolenia kosztuja osobno, jak suchar, czy nurkowanie na gazach. A moze zastanowic sie nad programem SSI czy TDI/SDI w strone techniczna, gdzie po kursie jest mozliwosc nierkowania głebokiego,nawigacja,gazy,suchy skafander.
Jakim waszym zdaniem wybrac system , który instróktor jest dobry , kogo polecacie, z regionu śląskiego. (czym bliżej Katowic tym lepiej,hihi)
czekam na wasze porady !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko