Połącz punkty z literami
1. Anita Błochowiak
2. Poseł Ziobro
a) ,,...jest pan zerem''
b) ,,Mężczyzne poznajemy po tym jak kończy''
Zadanie 4
Uzupełnij cytat Andrzeja leppera:
"...musi odejść"
Zadanie 5
Skreśl niepasujace słowo: abp Peatz, Michał Wiśniewski, Andrzej S., dyrektor chóru Polskie Słowiki
Zadanie na szóstkę:
Wymien z kazdej partii politycznej po trzech polityków, którzy nie mieli konfliku z prawem. (Dla ułatwienia mozesz przyjąć, że jazda po pijanemu nie jest przestępstwem.)
Pzdr-Kriss
Andrzej S
Stopień: posiadam
Wysłany: 23-08-2005, 17:06 Re: TEST
Kriss napisał/a:
Zadanie 5
Skreśl niepasujace słowo: abp Peatz, Michał Wiśniewski, Andrzej S., dyrektor chóru Polskie Słowiki
Wysłany: 23-08-2005, 21:09
Po pierwsze jako Poznaniak, muszę sprostować że chodzi w ostatnim pytaniu chyba o Wojciecha K. A po drugie to "Poznańskie Słowiki" się toto nazywało (Polskie Słowiki, to zdaje się stara nazwa tego chóru). A po trzecie: hej! chyba zapomniałeś dopisać niepasujący element!
A mnie sie zdaje ze chodzi jednak o Andrzeja S tego co to psyche bada bo dyrektor czyli jak to pewna pani ujela "Maestro przez wielki M" wymieniony zostal po przecinku(jak kolwiek on tam sie nazywa)
pozdro
ps. Ale ja i tak mam watpliwosci ktorego wykreslic
Wysłany: 24-08-2005, 11:33
Źle się zrozumieliśmy Ja wiem o kim jets Andrzej S. A to o "Maestro" to dotyczyło tego że Kriss nie wiedział (chyba) jak sie on nazywa, dlatego napisałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko