ależ to nie była prowokacja hihi
a i owszem, opinie mozna poznać, ale wiedomo, że wszystkim się nie dogodzi... popatrz na to z tej drugiej strony, czy taki picasso czy rembrandt pytali się ludzi jak mają malować, jakich kolorów mają używać itd... tworzyli własne wizje - TY TEŻ TAK ZRÓB
ty już wiesz dlaczego
ps. a za kilkadziesiąt/set lat te twoje filmy będą warte fortune
Wysłany: 11-08-2005, 22:05
Pozwole sobie dodac 3 gr.
Viki, pamietaj tez ze jesli uda Ci sie juz dobrac odpowiedna muzyke (a napewno Ci sie uda ) to nalezy tez dobrac odpowiedna glosnosc tej muzyki...Tu przykladem moge byc filmy Slawka Packi, gdzie slychac muzyke i jednocesznie dzwiek AO, co tworzy niesamowity klimat....
Wysłany: 12-08-2005, 22:46
hm, a ja się jeszcze odniosę do argumentu Mani - że prawdziwy artysta powinien przełamywać konwencję - spójrz teraz na współczesną muzykę klasyczną - ale tą naprawdę wps. nie na neo-neoromantyzm. Do czego to doprawadziło - do tego, że ludzie zupełnie się od tej sztuki odwrócili, poza garstką psychopatów (do których niesety należę
Chopin
Ta absolutnie wspolczesna muza jest rzeczywiscie bardzo trudna.
Ale sztuka przez duze S polega wlasnie na lamaniu konwencji. I na tym tez polega na przyklad wielkosc Chopina (Fryderyka )
Mania
Wysłany: 13-08-2005, 20:11
Mania napisał/a:
Chopin
Ta absolutnie wspolczesna muza jest rzeczywiscie bardzo trudna.
Ale sztuka przez duze S polega wlasnie na lamaniu konwencji. I na tym tez polega na przyklad wielkosc Chopina (Fryderyka )
Mania
heheh - masz rację, może jeszcze musimy na takiego kolejnego Chopina poczekać...
Wysłany: 29-08-2005, 10:51
A ja przypadkiem * wczoraj odkryłem dawno zapomnianego przeze mnie artyste którego piosenki dobrze pasują: Goran Bregovic , zwłaszcza soundtrack z Underground'a.
* w chwili jak pisałem ten wyraz, w WinAmpie włączył mi się... hymn CMAS!!!
A może po prostu Muzyka relaksyacyjna - Delfiny jest cudowna, klimat, kolor wody, uwielbiam big Blue, ale ta muzyka jest do tech konkrtenych scen a nie do osobistych filmów. powodzenia VVVVViki
Proponuje niektóre kawałki FSOL- Future Sounds Of London. Muza moim zdaniem mocno niedoceniana, choć niezła- parę razy słyszałem jako podkład w reklamówkach na Discovery.
Andrzej S
Stopień: posiadam
Wysłany: 30-08-2005, 16:17 Re: muzyka do filmow nurkowych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko