Wysłany: 30-08-2005, 23:39 Polska baza w Sharm el Sheik
Zamierzamy w październiku jechać do Sharmu na tygodniowy wypoczynek i ponurać w polskiej bazie w Sharmie. Podobno jest tam polska baza nurkowa. Czy ktoś ma jakieś namiary na nią? Podobno Pan Stychno - ale nie znam go ani nie wiem kto to jest.
Wysłany: 31-08-2005, 02:34 Re: Polska baza w Sharm el Sheik
Pana Stychno też nie znam.
Ale znam Nauticę (Nautica Sharm, hotel Regency Club, Hadaba Sharm el Sheikh tel. (0020) 12 488 82 98; http://www.nautica.pl/egipt/egipt.html). Jak najbardziej polska baza. Polecam.
Gajowy
Wiek: 62 Dołączył: 24 Maj 2004 Posty: 3728 Skąd: Katowice
Wysłany: 31-08-2005, 07:40
Zbyszek Stychno jest instruktorem technicznym i m.in. prowadzi w Dahabie bazę Planet Divers. Aktualnie jest w kraju, mieszka w Knurowie. Jest do namierzenia, zaguglaj.
Wiek: 57 Dołączył: 08 Maj 2003 Posty: 683 Skąd: Warszawka
Wysłany: 31-08-2005, 08:47
Zbyszka mogę polecić
Dobrze szkoli, jest entuzjasta i czasem ciężko mu sie zatrzymac (wykłady kończyliśmy jak już padaliśmy na twarz ).
Baza także w porządku.
Sandii
Typowo polską bazą w Sharm jest nowo powstałe Big Blue Diving Center, ale już zdążyło zebrać sporo negatywnych opinii...
http://www.egipt-nurkowanie.pl/
Pozdrawiam,
Sebastian.
adriana
Wysłany: 05-09-2005, 10:16
Witam wszystkich,
Marcin i na jaka baze sie zdecydowales? Googlnelam, za Zbyszkiem Stychno, znalazlam: http://www.atlantis.hipi.pl/linki.html, tyle, ze z tego wynika, iz nie ma go w Egipcie, jedzie dopiero od 2 pazdziernika (zorganizowany wyjazd przez atlantis). Tak wywnioskowalam
Wiek: 50 Dołączyła: 04 Cze 2003 Posty: 922 Skąd: Warszawa
Wysłany: 05-09-2005, 22:58
Nie musi byc Zbyszka w Egipcie, zeby mozna bylo zalatwic kurs w Planet Divers. Jestem z ta baza w stalym kontakcie, sluze pomoca.
W Sharmie wspolpracuje z Nautica, osoby, ktore do nich wyslalam wracaja zadowolone.
O obu bazach mozna poczytac u mnie na stronie. Wspolpracuje z nimi od dawna i polecam obie bazy z czystym sercem.
Jezeli masz dodatkowe pytania, jestem do dyspozycji.
Wysłany: 08-09-2005, 16:28
Baza Nautic'i jest ok - zabiora Cie do kazdej rafy ktora powinienes zobaczyc w SS. Nurkowalem z nimi w zeszlym roku i zdecydowanie nie polecam kolegi Pawła Borówki ze wzgledu na wieksze jego zainteresowanie robieniem zdjec pod woda niz tego co sie dzieje z grupa. Bardzo fajni natomiast Tomek i Shenouda.
Polecam wszystkim baze nurkową Dive Africa Watersport w hotelu Sharm Holiday w Naama Bay...
Nie jest to polska baza, ale pracuje tam 2 polskich instruktorow, poza tym obsluga jest świetna, mają fajne plany nurkowe i przy pakiecie na 5 dni nurkowych zawsze mozna ponegocjowac cene w stosunku do cennika...
Ja nurałam z nimi (z cała moja ekipą ze stolicy zresztą) rok temu i w tym roku bylam tam ponownie, jestem naprawde zadowolona i gorąco te bazę polecam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko