Spox, a tak wogule to nikt ci nei kaze odlgac forum ??
Rozumiem,Australia itd.-niemniej na FN staramy się pisać po polsku
kamyk napisał/a:
Nie no ty pewnie jestes mistrz na 5 meterow schodzisz i uwarzasz sie za DIR
A i owszem-ja np.mam chęć być mistrzem na tej głębokości.I jeżeli solidnie potrenuję,być może się uda-czego i Tobie życzę.
Jeśli nie wiesz o co chodzi przeczytaj o zawodach w pływalności.
tecmax [Usunięty]
Wysłany: 17-10-2005, 22:34
kamyk napisał/a:
Trolu ?? tak masz na imie ?? Spox, a tak wogule to nikt ci nei kaze odlgac forum ??
kamyk napisał/a:
ty nie cwaniakuj bo sie wtrasz nie do swojego
Od niedawna przeglądam Forum i czasem też gdzieś wtrącę swoje 3 grosze
Ale widzę że twoży nam się nowa dziedzina Forumowa KABARET
Kamyk
Badz laskaw zaczac sie zachowywac tak jak wiekszosc z nas. Jesli bedziesz tak pajacowal to po prostu zrobimy generalnego "ignora". Bo powoli mnie to juz wkurza. Zwlaszcza, ze sprawiasz wrazenie jakbys sam nie wiedzial o czym piszesz.
mania
W kazdym razie osobisty przycisk "Ignoruj" dziala wysmienicie
Panie i Panowie spokojnie dzieciak jest całkiem odjechany jego zajawki mogą przynieść ciekawe obserwacje socjologiczne W każdym razie ja z zaciekawieniem sledze rozwój wydarzeń
No i bardzo ciekawy jestem kto to jest bo na aburygena mi nie wyglada i az dziwne ze jeszcze nie wpadl na metody dosc powszechne na FN czyli tlumaczenia na polski postow skopiowanych z zagranicznych forów nurkowych Jezeli bedzie dobrze szukal i kopiowal nstepnie tlumaczyl i wklejal to pewnie bardzo szybko zostanie forumowym fachmanem nr. 1! no moze nr. 2!
A tak apropo to Kamyk musi zmienić datę urodzenia, bo na Full Cave w jakiejkolwiek organizacji to przynajmniej 18 lat trzeba mieć, a na GUE Tech 2 co najmniej 21. Chyba, że ja coś pomyliłem bo on w opisie o GUI, a nie GUE pisze.
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 18-10-2005, 13:47
Michał Kosut napisał/a:
A tak apropo to Kamyk musi zmienić datę urodzenia, bo na Full Cave w jakiejkolwiek organizacji to przynajmniej 18 lat trzeba mieć, a na GUE Tech 2 co najmniej 21. Chyba, że ja coś pomyliłem bo on w opisie o GUI, a nie GUE pisze.
Poczatkowo stawialem na J.W ale teraz sam nie wiem moze .....
Wiek: 54 Dołączył: 09 Sie 2005 Posty: 883 Skąd: Wawa-Łady
Wysłany: 18-10-2005, 14:10
Może faktycznie admin powinien zerknąć na źródłowy adres IP i powiedzieć skąd chłoptaś klepie.
DUI, GUI, DUE, GUE - co za różnica - przecież to tylko 3 litery
Pozdr Duch
[ Dodano: 18-10-2005, 14:11 ]
Ene due rike fake ........
Normalnie sie nie da,fakt.Ale są takie,eee,metody- to było przed tzw.humanizacja w armii...no,skuteczne one były...
Generalnie facet usilnie pracuje,aby mu zacytować słynne "...jakoś nie chce mi się z tobą gadać..."
Może faktycznie admin powinien zerknąć na źródłowy adres IP i powiedzieć skąd chłoptaś klepie.
DUI, GUI, DUE, GUE - co za różnica - przecież to tylko 3 litery
Pozdr Duch
[ Dodano: 18-10-2005, 14:11 ]
Ene due rike fake ........
jak bys wiedzial co one znacza to bys mial inne zdanie !!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko