Jeżeli jest wśród nas ktoś, kto potrafi fajnie rysować (takie różne chłopki ) i na dodatek potrafi to zrobić w stylu pozwalającym na łatwe odczytanie przekazu zawartego w rysunku...
...i chciałby trochę popracować nad rysunkami nurków, baloników i innych syren z butlami na plecach...
...bardzo prosimy o kontakt
Zakapowanie, że ktoś spełnia powyższe wymagania również mile widziane
Ktoś, kiedyś pisał na Forum o rysowaniu komiksów... temat był mało nurkowy - to pewnie się gdzieś utopił
Za pomoc w namierzeniu jakiegoś Mistrza komiksowej grafiki już teraz serdecznie dziękujemy
Hej, hej, witajcie DiW
Ja mam przyjaciółkę w Nowym Yorku, która jest grafikiem i w swojej firmie rysuje jakies tam obrazeczki
Moge ewentualnie zapodać jej jakiegos maila z zapytaniem, czy zechcialaby dla Was porysowac troche nureczków, syrenek, itd...
Podajcie tylko nieco bliżej tematykę...
Nie moge co prawda nic obiecac na 100 %, bo ona jest naprawde zawalona robotą, ale spytać zawsze warto, prawda?
Apis - nie chcemy klopotac kogos, kto juz ma sporo pracy...
Chodzi nam raczej o jakis ukrywajacy sie talent - cos na ksztalt "spolecznika", ktory mialby satysfakcje z mozliwosci ogladania swoich dziel w roznych ciekawych miejscach...
Pozio - tematyka nurkowa - chlopki-nurki, baloniki, butle... to wszystko co mozna znalezc w typowym podreczniku nurkowym...
Gdzie moze to robic? - Gdziekolwiek: w domu, na ulicy, na kolanie - nie ma to dla nas zdnego znaczenia
Dobry rysownik zlapie od razu o co chdzi - kiedys takiego mielismy: jeszcze nie skonczylem mowic o co mi chodzi, a juz mialem rysunek lepszy niz sie moglem spodziewac...
Mam kumpla rysuje całkiem całkiem fakt ze najwięcej areografem ale fajnie jak namalował na swojej antenie sat "Obcego" z filmu to miał ją do nocy bo rano to już jej nie było A gdy spytałem sie czy namaluje mi płetwonurka na masce samochodu i zaczeliśmy ustalać jak by on mial wyglądać to gdyby to nie była 12m część wysięgnika dźwigu to pewnie bym zabrał go do domu
Porozmawiam z nim po weekendzie i jeśli sie zgodzi to dam wam namiary na priv
pozdr
Mamy za to jakims tajemniczym sposobem juz kilka ofert z firm reklamowo-graficznych, wraz ze stawkami za roboczo/godziny, kilka kolorow do druku i mozliwosc wystawienia faktury z nizszym VAT
Dziekujemy rowniez za nie, ale tak jak wspomnielismy wczesniej, nie chodzi nam o typwe zlecenie dla firmy...
Jesli to ma byc sztuka - to nie wiem
Jesli jakies proste rysunki do ksiazek - moge sprobowac. Wprawdzie w szkole z rysunkow zawsze mialem 3 z tendencja do spadku, ale jakims cudem od paru lat placa mi w pracy za robienie i drukowanie roznych malunkow
pozdrawiam heyway
Patu [Usunięty]
Wysłany: 15-11-2005, 16:11
Znajomy jest rysownikiem/grafikiem, z dużą praktyką, robił story-boards dla MTV, kreskówki w DreamWorks, reklamy i inne animacje. Ja na żywo widziałem jak z pod jego ręki na papierze ożywają obrazki - niewiarygodne.
Nie mam niestety kopii plakatu który zrobił dla naszej grupy przed powrotem do Kanady
rewelacyjna grupowa karykatura - z dużą dawką realizmu i niezwykłym stylem prześmiewczości ...
Ale mam adres stronki gdzie jest kontakt do niego i kilka jego prac
Wymieniliśmy tajną korespondencję z kilkoma osobnikami chcącymi obnażyć swoje zdolności, się dziko napaliliśmy, bo korespondecja zapowiadała różne ciekawostki i...
...wszyscy gdzieś się pochowali, a miało być tak pięknie i twórczo...
Wracajcie!
Codziennie przeszukujemy naszą skrzynkę z nadzieją, że właśnie dzisiaj dotarły Wasze prace (czasem w przypływie desperacji przeszukujemy nawet listy typu "Masz nową kartkę z onetu" - a nuż ktoś z Was wymyślił działanie w pełni konspiracyjne...).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko