Wysłany: 22-11-2005, 13:01
Jasne
Tak się tylko zastanawiałem, ile razy jeszcze ktokolwiek rozpocznie taki nurtujący temat
V.
Bigas [Usunięty]
Wysłany: 22-11-2005, 13:01
Scanerku, zgadzam się z Toba całkowicie (no może temat Kamyka nie poruszę).
No tak VooDoo - zdradziłeś spod jakiego szyldu jestem ale przynajmniej nie opowiadaj ludziskom skąd jestem, a tym bardziej Scanerowi. Niech se zgaduje.
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 22-11-2005, 13:18
Bigas napisał/a:
Niech se zgaduje.
a ile wódki mozesz wypic ?
Bigas [Usunięty]
Wysłany: 22-11-2005, 13:21
scaner napisał/a:
Niestety, oceniając wg tego kryterium to napewno nie trafisz, jak to niektórzy mówią - jestem ewenementem bo pijam tylko winko. No chyba że Jasia z Tobą (ale jednego), nie przepadam za mocnymi trunkami. VooDoo - powiesz mu czy niech się pomęczy jeszcze ??
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 22-11-2005, 13:26
Bigas napisał/a:
scaner napisał/a:
Niestety, oceniając wg tego kryterium to napewno nie trafisz,
no to odpadam ja wszystkich oceniam wlasnie wg tego kryterium na poczatek pije czy nie pije jak nie pije to znaczy ze donosi wiec pacjent odpada jezeli pije to ile? jak malo to odpada bo znaczy ze chlop jakis niezdecydowany jest a nie da sie byc na wpół w ciazy i moze mnie zawieźć pod woda jak pije duzo to gość mi pasuje bo znaczy ze sie dogadamy chocby po chińsku tylko mówił ale to raczej maloprawdopodobne bo oni maja male fiuty wiec pic duzo nie potrafia tak czy inaczej wychodzi ze to jakis slowianin
A te 164,49 + VAT jak rozumiem to możemy spożytkować raczej na jakąś porządną zawartość objętościową np. Jasia Wędrowniczka,
Byle byl zmrozony i nic wiecej nie trzeba
No tak scaner od jakiegos przelomu wrzesnia i pazdziernika cieplej wodki nie lubi...mimo usilnych staran Krissa
scaner napisał/a:
ja wszystkich oceniam wlasnie wg tego kryterium na poczatek pije czy nie pije jak nie pije, to znaczy ze donosi
No i co ja mam powiedziec. Spotykam scanera w sobote wieczorem...a on nie pije. Nic nie pije...ani piwa, ani wodki, ani w ogole....
jaki z tego wniosek? (patrz cytat powyzej)
Mania
Bigas [Usunięty]
Wysłany: 22-11-2005, 14:31
Mania napisał/a:
No i co ja mam powiedziec. Spotykam scanera w sobote wieczorem...a on nie pije. Nic nie pije...ani piwa, ani wodki, ani w ogole....
Dzięki Maniu za obronę.
A jak tam nóżka?? Już skikasz jak przed tem ??
Właśnie! Co jest z Wami,ludziska?! Po plecach sie klepią,uprzejmości prawią-zgroza i obrzydzenie
scaner napisał/a:
ile wódki mozesz wypic ?
Dobrze,że choc od tej strony normalni...
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 23-11-2005, 07:10
Mania napisał/a:
Mania
No to wpadlem ale na swoja obrone moge tylko tyle powiedziec ze mimo ze nie pilem od rana to i tak mialem do poznych godzin wieczornych w sobote jakies 3 promile wlasciwie to do tej pory jak mnie policja zatrzymuje to mam stresa ze mnie na alkomat wezma
ps. nienawidze beherovki
Bigas [Usunięty]
Wysłany: 23-11-2005, 07:16
Scanerku - upadasz, mój idolu. Mnie zachęcasz a sam nic a nic?? To ja już się z Toba nie zadaję i wolę żeby mnie kablarzem (to ten od okablowania strukturalnego pewnie) ludzie nazywali. Buuuuuu. A te Promile o niczym nie świadczą, może to nosem wciągnąłeś. To sie nie liczy
[No to wpadlem ale na swoja obrone moge tylko tyle powiedziec ze mimo ze nie pilem od rana to i tak mialem do poznych godzin wieczornych w sobote jakies 3 promile wlasciwie to do tej pory jak mnie policja zatrzymuje to mam stresa ze mnie na alkomat wezma
ps. nienawidze beherovki
I cieplej wodki tez ....
Scaner, no ale gdybym cie wtedy widziala po raz pierwszy w zyciu? to jaki bym mogla wyciagnac wniosek? Ze nie pijesz. A skoro nie pijesz, to....
Mania
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 23-11-2005, 11:24
[quote="Mania"]
scaner napisał/a:
Scaner, no ale gdybym cie wtedy widziala po raz pierwszy w zyciu? to jaki bym mogla wyciagnac wniosek? Ze nie pijesz. A skoro nie pijesz, to....
Mania
To wlasnie jest potęga uprzedzeń wyrobionych na podstawie pierwszego wrazenia oraz pochopnie wyciaganych wnioskow dzieki takim sytuacjom mozna ocenic wartosc czlowieka w sytuacjach ekstremalnych ( nie watpliwie moj kac byl extremalny ) Dlatego ja staram sie pielegnowac moje uprzedzenia oraz stereotypy to powoduje ze rzadko zawodze sie na ludziach
Ci z PADi mówią że CMAS jest gorszy ci z CMAS że jest na odwrót. gorsze.[/quote]
Nie ma na świecie żadnej organizacji co ma najlepszy patent na madrość, są tylko organizacje, które szkolą i przekazują pewną wiedzę. Reszta należy do ciebie czy będziesz mógł uratować sobie dupsko lub partnerowni w sytuacji exstremalnej. Oprócz nurkowania, gdzie nie raz byłem w opresjach bawiłem sie przez 22 lata skokami spadochronowymi i wyniosłem z tych obu dyscyplin wniosek, że wszystko chłopie zależy nie od organizacji a od twojego doświadczenia i rozsądku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko