Spotkałam go po raz pierwszy w centrum nurkowym, spojrzałam na niego i ÂwpadłamÂ. Pokochałam go miłoÂciĹĄ ÂwieżĹĄ, bezkrytycznĹĄ. Był miły, wilgotny, mięciutki. Otulał mnie w dzień i w nocy. W ciemnoÂciach chronił mnie przed niebezpieczeństwami, pomocny w najgorszych sytuacjach. Był przystojny, czarny i opiekuńczy, ale skromny i solidny, zawsze mogłam na niego liczyć. Koleżanki pękały z zazdroÂci, a ja pilnowałam go jak Âoka w głowieÂ. SpędzaliÂmy ze sobĹĄ każdĹĄ wolnĹĄ chwilę. Cotygodniowe wypady nad jezioro wzmacniały mojĹĄ miłoÂć do niego. ZwiĹĄzek ten trwał 1,5 roku i nagle spotkałam tego drugiego.
Był ekstrawagancki, szalony, pełen niespodzianek. Zaskakiwał mnie na każdym kroku. Jego pewnoÂć siebie i solidnoÂć podbiła moje serce. Wiem, że będę przy nim trwać latem i zimĹĄ. Ale prawdziwa miłoÂć wymaga konfrontacji. Co wybrać? Czy stare, dobre, ale wysłużone uczucie? Czy może nowĹĄ, ale kosztownĹĄ ekscytację? Jak myÂlicie, co wybrałam?
A no wybrałam nowy, suchy skafander. Cieniutki, piankowy kombinezon wylĹĄdował w kacie.
Bigas [Usunięty]
Wysłany: 06-12-2005, 07:23
Sonik napisał/a:
Jak myÂlicie, co wybrałam?
No tak, kobieta zmienną jest. Nowszy, lepszy model - tak tak - gdzieś to słyszałem. I pomysleć tylko, że się zauroczyłem tymi oczętami .......brrrrrrrr...... aż starch pomysleć co by było dalej.
Oj Sonik - przeprosisz jeszcze pianeczkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko