No tak poczytalem sobie nieco tego dzialu ale nie znalazlem odpowiedzi na pytanie jaka organizacja jest NAJ..... no bo pewnie nie mozna odpowiedziec na to pytanie
czy ktos moze mi polecic bardzo dobra szkole/instruktora od ktorego mozna sie nauczyc najwiecej niezaleznie od organizacji i regionu w Polsce gdyz moj poczatek przygody z nuraniem rozpoczolem u "zlych" ludzi wiec teraz chce zaczac od nowa i sie czegos nauczyc
znajdz sprawdzone centrum nurkowe na slasku jest ich kilka pozdrawiam
sivy9 [Usunięty]
Wysłany: 30-12-2005, 22:58
myslalem ze spodkam ludzi zyczliwych na ty forum ale......... The_PiotREX chlopaku nie wiem czy "SKAD" OZNACZA MIEJSCOWOSC czy co innego ale po zlosliwosci twojeego postu musze zapytac czy: wnioskujac po twoim zdjeciu w opisie metanobol zjadl duza czesc tego co miales pod kopula czy poprostu taki glu..... jestes??????
co do Pana wrubla to nie pytalem o organizacjie tylo szkole niezaleznie od tego w jakim standardzie szkoli a co do pana SKANERA to podal mi pan mejla do ZAWODOWCOW NIE INSTROKTOROW KTORZY SZKOLE na poziomie WIELKIEGO BLEKITU
A JESLI JEST KTOS KTO MOZE MI PODPOWIEDZIEC TO DZIEKUJE I CZEKAM NA PODPOWIEDZI pozdrawiam i SZCZESLIVEGIO NOVEGO YORKU sivy9
[ Dodano: 31-12-2005, 07:47 ]
PRZEPRASZAM PRZEPRASZAM ........ZA bledy w ostatnim poscie ale bylem pod wplywem DAROW BOZYCH co to z okazji nowego roku wiekszosc z nas spozywa
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 31-12-2005, 09:14
sivy9 napisał/a:
a co do pana SKANERA to podal mi pan mejla do ZAWODOWCOW NIE INSTROKTOROW KTORZY SZKOLE na poziomie WIELKIEGO BLEKITU
Tak calkiem powaznie: Nie mam kompletnie pojecia friend o co ci chodzi? Kogo szukasz? Instruktor to jak najbardziej zawod placac za kurs dostaniesz certyfikat uznawany na swiecie rachunek za dokonaną wplate a osoba prowadzaca kurs bedzie ponosila odpowiedzialnosc za jakosc prowadzonych zajec. Co masz na mysli mowiac Wielki Blekit? czyzby chodzilo Ci o freediving? jezeli jednak nie to moge ci polecic mojego instruktora wprawdzie nie jest z Polski ale jezeli mieszkasz na poludniu naszego kraju to nie powinno ci to robic roznicy dojechac bedziesz musial do Ostravy ktora jest pare km od granicy orientacyjny czas z Katwic to 1h z Bielska 1,5h z Krakowa 2,5h Na miejscu w Ostravie bedziesz mogl oczywiscie przenocowac w klubie Alvin gdzie prowadzone sa kursy.
David Skoumal
Dr. MalĂŠho 44
702 00 Ostrava 1 Telefon: +420 603 438 850
Fax: +420 596 612 349
E-mail: david.tek@quick.cz
Wysłany: 31-12-2005, 10:05
sivy9 napisał/a:
co do Pana wrobla to nie pytalem o organizacjie tylo szkole niezaleznie od tego w jakim standardzie szkoli
Ok, sorry Temat jednak wybrales... kontrowersyjny.
Pozdrawiam.
ps. myslalem ze moj post byl dowcipny
sivy9 [Usunięty]
Wysłany: 31-12-2005, 12:22
piszac to nie chcialem zaczynac na nowo dyskusji co jest lepsze....... bo to nie ma sensu chcialem poprostu zeby mi ktos "doswiadczony" polecil podpowiedzial u kogo zrobic OWD a potem szkolic sie dalej jak juz napisalem najlepiej byloby gdzies na poludniu polski ale i nad morze nie jest tak daleko
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 31-12-2005, 12:24
sivy9 napisał/a:
u kogo zrobic OWD a potem szkolic sie dalej
Jezeli OWD to polecam Górnośląskie Centrum Nurkowe 41-902 Bytom ul. Witczaka 9
tel/fax +48 /32/ 282-66-70 tel. +48 /32/ 282-53-04 GSM (0) 601 43 28 74
piszac to nie chcialem zaczynac na nowo dyskusji co jest lepsze....... bo to nie ma sensu chcialem poprostu zeby mi ktos "doswiadczony" polecil podpowiedzial u kogo zrobic OWD a potem szkolic sie dalej jak juz napisalem najlepiej byloby gdzies na poludniu polski ale i nad morze nie jest tak daleko
ekhmmm pomiedzy poludniem, a morzem....jest jeszcze Warsaw jesli bylbys zainteresowany, zglos sie na PW, podam Ci namiary
Wysłany: 31-12-2005, 19:47
Do Sivy9
Po pierwsze i najważniejsze: mój post nie był złośliwy, bo nawet nie miał być. Były tam nawetd wie mordki usmiechnięte. Gdybym chciał być złośliwy, to bym odpwiedź napsiał w klimacie takim jak twój kolejny post a więc cos w stylu:
No cóż, ponieważ metanobol zjadł mi resztki mózgu to niestety nie mogę napisać tego:
W kwestii merytotycznej.Gdybym był prostakiem lubiącym wypisywać obelgi po pijaku, to pewnie bym tez nie wiedział czym różni się metanobol od metanabolu Ale rozumiem że człowiekowi "pod wpływem darów bozych" wsyztsko się kojarzy z metanolem Zresztą ani tego, ani tego nie stosuje więc się nie wypowiadam na ten temat.
A żeby nie było że OT:
"Skąd" niekoniecznie oznacza miejscowość, może także oznaczac województwo, kraj itd. Ale skoro sam stwierdziłeś że wolałbyś na południu Polski, to moja prośba o sprecyzowanie była jednak słuszna.
Przyznaję się że nie zauważyłem że prosiłeś wpierw o podanie instruktora NIEZALEŻNIE od regionu, a dopiero później sprecyzowałeś że preferowałbyś dolnośląskie.
sivy9 [Usunięty]
Wysłany: 01-01-2006, 00:50
dziekuje za podpowiedzi i pomoc przepraszam tych o ktorych napisalem "cos" glupiego i nieprzemyslanego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko