Przeszukałem sporą część forum i nie udało mi się znaleźć interesującej mnie informacji, więc postanowiłem zadać, to pytanie i ponieść wszystkie konsekwencje z tym związane
Gdzie w Lublinie najlepiej udać się na kurs, mam na myśli kurs z prawdziwego zdarzenia, na którym dadzą ostro popalić i dużo nauczą.
Mam zamiar szkolić się w CMAS’ie.
Proszę o jakieś namiary, bo jak wiadomo najlepiej podzwonić samemu i dopytać o szczegóły.
Wiek: 45 Dołączyła: 01 Sie 2005 Posty: 70 Skąd: MS USA/Lublin
Wysłany: 12-02-2006, 02:47
Hej,
ja co prawda nie szkolilam sie w CMASie, ale z moich kursow bylam zadowolona (opinia wysoce subiektywna). Robilam kursy w MOANIE - wszystkie namiary masz na www.moana.lublin.pl
Najlepiej po prostu zadzwon i spytaj; wiem, ze Krzysiek robi (robil) tez CMAS. No i jesli zadzwonisz do go pozdrow od polawiaczki gabek
powodzenia
Wysłany: 12-02-2006, 14:54
Witaj krajanie*,
Gdyby jednak okazało się, że Krzysztof namawia Cię na PADI, a Ty obstajesz przy CMASie - polecam Jurka Cieśluka (Murena) - skoro trenowałeś pływanie to powinieneś sobie poradzić Namiar na Jurka znajdziesz np. tutaj. Przed/po/w trakcie kusu zapraszamy do Paskudy. I też mamy instruktorów (tyle, że PADI ).
*krajan - obecnie ziomal
[ Dodano: Nie 12 Lut, 2006 ]
I tak wszyscy w końcu spotkamy się nad Piasecznem ...
Może jakieś szczegóły, najbardziej, by mnie interesowało "Przed"
Czołem, krajanie
Wpadnij więc do DS 3 w dowolny czwartek po 19.00, a jakżeś Pan leniwy to zadzwoń do któregoś z naszych instruktorów np. Przemka Stępniaka (jak chcesz telefon to napisz na priv) albo znajdź na Forum kolegę Midzika.
Ja tez mam namiary na solidnego lubelskiego instruktora CMAS z klubu OCTOPUS, wiec gdyby coś to pisz do mnie na PW, a podam ci szczegoły zwiazane z kontaktem...
Sam zadzwonisz, pogadasz, spytasz o szczegoly ...i wybierzesz najlpesza dla siebie oferte, jesli chodzi o Lublin...
Choc jak powiedział TOMA52...i tak w koncu wszyscy spotkamy sie nad Piasecznem
POzdroffki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko