Bardzo fajne opowiadanie...
Co do przebiegu nurkowania się nie wypowiadam, niech każdy robi to, co dla niego najlepsze...
Do wszystkich jednak mam prośbę:
Macie może dostęp do planów Thistlegorm'a? Poszczególne pokłady, pomieszczenia...
Jeśli ktoś posiada to poproszę info na maila.
Z góry thx.
M.
Wysłany: 16-08-2006, 13:18
...ja miałem pecha z całą ekipa łodzi egipskiej, która wypłynęlismy na Thistlegorma i po ok.1,5h płynięcia zawróciliśmy z powodu silnego wiatru i fal
Może w tym roku uda się dopłynąć...Twardym trza być ,a nie mientkim
Pozdrowionka dla wszystkich.
Moze stad że kolega pierwszy raz uslyszal o paru aspektach nurkowania? Bo w reklamie Padi o tym nie bylo na 100% Na 3 dniowych kursach tez nie Moze to szok kulturowy ?
Skaner, jeżeli tak było, to miał instruktorów i szkolenie do dupy. Bo o ryzykownych czy też >>mrocznych<< aspektach nurkowania mówić należy i to od samego poczatku. To nie łaskotki . Ale to w jaki sposób zrobiliscie to wy, również jest do dupy.
Tu nie chodzi o to czy mówić w ogóle, bo w to nie watpi nikt rozsĹĄdny. Ale o sposób, formę w jakiej to tutaj zrobiono. Można pała i z góry a można na spokojnie i merytorycznie. Sam pomysl, co do człowieka lepiej dociera...
Cos tak czytajac ten watek mam nieodparte wrażenie, że częsć z nas jakies własne kompleksy mundrzenia się i obcinania - falowania młodych kotów tutaj realizuje.
Owszem, zawsze mozna powiedziec, ze tu nie Wersal. Ale mi tam szczerze mowiac chamstwo nie odpowiada. Bo cham zawsze bedzie chamem - czyli malym, nic niewartym zakompleksionym burakiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko