hej
15 - 16 lipca - bardzo chętnie (na razie jednak znalazłam na tej stronie informacje o wyjeździe 15-16 czerwca
Poza tym w moim przypadku musiałby to być najpierw podstawowy kurs wrakowo-morski, bo choć trochę już nurkowałam, to jednak w Bałtyku nigdy.
W ogóle rozglądam się za możliwością spędzenia intensywnego nurkowego tygodnia w drugiej połowie lipca/początek sierpnia, gdzieś w Polsce, najchętniej nad morzem. Moja ekipa, ma inne wakacyjne plany, a ja, ponieważ dotąd prawie nie nurkowałam w Polsce, nie bardzo wiem gdzie uderzyć
Z góry dziękuję za pomoc
Zabell
oz [Usunięty]
Wysłany: 17-06-2006, 02:04
Leszek Nowak napisał/a:
spróbuję coś zorganizować jeszcze w lipcu, ale nie obiecuję na 100% Kurs trwa min 3 dni, a w lipcu nie ma żadnego długiego weekendu
Witam, w lipcu z chęcią dołączę do kursu.
Prawdopodobnie z jeszcze jednym znajomym,
o ile odbędzie się kurs...
Wysłany: 03-07-2006, 23:02
Podłączę się pod wątek, bo akurat oganizujemy WM1:)
W dniach 28-30 lipca organizujemy kurs wrakowo-morski. Istnieje możliwość nurkowania turystycznego na wrakach dla osób ze stopniem minimum CMAS**(P2). W planach są: Groźny, Delfin i Wicher. Dla osób ze stopniem CMAS* (P1) nurkowanie tylko w połączeniu z kursem wrakowo-morskim.
Ilość miejsc na wyjazd ograniczona.
Chętnych prosimy o kontakt z Jarkiem Kurem 509 548 203
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko