aganinia
Wysłany: 19-05-2006, 15:45 Kurs na CMAS P2 z kim ??
Witam;
Temat ten przewija sie dosyc szeroko na lamach forum ale posty na ktore trafialem sa dosc stare...
Prosze Was o pomoc w znalezieniu solidnej szkoly (najlepiej z Wawy choc to nie warunek)zapewniajacej na prawde rzetelny kurs na CMAS P2.
Prosze poleccie jakas solidna wymagajaca ale nie zakatowujaca kursantow na smierc szkole w rozsadnej cenie z ktorymi mieliscie doczynienia i mozecie polcic osobom ktore stawiaja nacisk na jakosc.
Jesli chodzi o Strugalskiego bylem na poczatku zdecydoany ale czym wiecej czytam tym mniej mi sie podoba...skoro ma byc nur na 40m to chce wypelnic kurs i zwiazanie z nim wymagania a nie schodzic na 31m... Inne elementy tez srednio mi pasuja.
Prosze wiec o rade na temat innych polecanych przez Was szkol ?
Robilem P1 u Mroza i przymierzam sie do rozpoczecia 2 u niego spokojnie moge go polecic
aganinia
Wysłany: 20-05-2006, 12:06
Wielkie dzieki.
Czy moglibyscie podac jakies szczegoly gdzie odbywa sie szkolenie ile trawa ile kosztuje (o ile wiecie oczywiscie) na jakim akwenie i oczywiscie jakies namiary.
Bede wdzieczny za kolejne propozycje i komentarze.
.....a ja polecam Włodka Kołacza to gośc instruktor z tzw. dawnych czasów solidny.......mało juz takich jest ale to Łagów Lubuski jez.Trzesniowskie polecam b.ładna okolica
aganinia
Wysłany: 21-05-2006, 10:53
Bardzo prosze o porady.
Za powyzsze bardzo dziekuje tylko jakies namiary bym prosil przy okazji,,,
Robiłem Kurs u Biskupa nad Piłaknem ( prowadził Mrozio ).
I powiem tak, pomimo już wałkowanej windy na 40m BARDZO sobię chwalę profesjonalizm tak Pawła jak i Andrzeja.
Ja z kursu jestem bardzo zadowolony zarówno pod względem merytorycznym jak i praktycznym.
Jeśli będzie P3 prawdopodobnie też u nich.
No i jezioro, chyba nie trzeba reklamować.
Wysłany: 24-06-2006, 10:18 Re: Kurs na CMAS P2 z kim ??
Hej,
Jak większość przedpiśćców także z czystym sumieniem polecam Biskupa i Andrzeja Mroza. Andrzej szkoli teraz we własnej bazie w Kulce (www.batyskaf.com), Paweł pozostał na starych śmieciach.
Wiek: 77 Dołączył: 25 Mar 2002 Posty: 1194 Skąd: Szczecin/Karpacz
Wysłany: 22-07-2006, 21:45
Zobacz Tutaj
Jest u nich instruktor z Piaseczna. Jak chcesz to mogę podać jego namiary na priv
marty
Stopień: P2, PN1, WM1
Wysłany: 23-07-2006, 23:53
Jeśli P2/P3 to tylko w Nowej Amie, najlepiej u Bartosza Kontnego. Solidna, twarda szkoła, duże wymagania, ogromny nacisk na pracę zespołową, obsługę łodzi nurkowej, zakładanie stanowiska nurkowego, ratownictwo nurkowe. Jeśli chcesz zdobyć sporo wiedzy i umiejętności nurkowych a przy okazji dowiedzieć się wiecej o sobie samej/samym to szczerze polecam! Wiem co mówię, bo jestem 'świeżo' po kursie. P3 też będę tam robił Pozdrawiam,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko