czy mogłby mi ktos przyblizyc wizerunek tego klubu bardzo mi zalezy na opinni osob ktore przechodziły tam kurs, czy szkolenie jest pełne, kompleksowe itd?
Rowniez intersuje jaka opinia cieszy sie pan J.Paradowski jako szkoleniowiec
Wysłany: 26-07-2006, 10:37 Re: Kurs w " moana" Lodz
Nuzgul napisał/a:
Rowniez intersuje jaka opinia cieszy sie pan J.Paradowski jako szkoleniowiec
Jacek Paradowski jest wlascicielem warszawskiej Nowej Amy i z lodzka Moana raczej ma niewiele wspolnego...
Szkoli w CMAS.
Jest bardzo dobrym wykladowca - nawet po intensywnym dniu nurkowym jego wyklad o 23:00 nie powoduje masowego sniecia kursantow.
Jest rowniez bardzo dobrym instruktorem - przed nurkowaniem dokladnie przedstawia cwiczenia, ktore beda robione, a po nurkowaniu szczegolowo i rzeczowo omawia ich wykonanie - wszystko spokojnie, ale bez poblazania, tzn. jesli cos komus w ogole nie wyjdzie, to uslyszy, ze mu w ogole nie wyszlo, ale bedzie to powiedziane w sposob nie wywolujacy zawstydzenia lub stresu - za takie podejscie Jacka bardzo cenie.
Dzieki Grzyb za odpowiedz moze zachodzi zbieznosc nazwisk ? podaje link do szkolki :
http://www.moana.h2o.pl/ ja widac pan Paradowski jest tam prezesem i zarazem instruktorem stad moje pytanie co do opinni jaka sie cieszy.
Witam,
tak jest to oczywiście Janusz.
Co do szkolenia Janusz robi kursy CMAS- owskie i LOK-owskie.Sam byłem szkolony przez niego 5 lat temu w Loku ale to były inne czasy inne standard.
Plusem szkoleń u Janusza jest przede wszystkim jego olbrzymie doświadczenie i umiejętność przekazania go na - każdym poziomie, oraz jest możliwość bycia członkiem jednego ze starszych klubów w Polsce (ostatnio "hucznie" obchodzone 50-cio lecie).Ciągłe wyjazdy, szerokie kontakty prezesa na świecie umożliwiają to.W ciągu całego roku zajęcia basenowe dla członków klubu raz w tygodniu - gratis.Polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko