Chociaż nie wysztko "załapałem" w 100%, ale zgadzam się z Tobą.
[ Dodano: 05-09-2006, 21:22 ]
Smok napisał/a:
Szanowny panie pierwszą swoja sprężarkę zbudowałem 20lat temu.
Tak z ciekawości ile to zajęło roboczogodzin/dni/miesiecy ?
Smok [Usunięty]
Wysłany: 06-09-2006, 12:21
jcsjacekj napisał/a:
Tak z ciekawości ile to zajęło roboczogodzin/dni/miesiecy ?
Teraz nie pamiętam ale szopek z tokarzami było coniemiara. Doczodziło do tego że ja dostarczałem noże do toczenia, żeby było tak jak musi być, nie tak jak jemu wygodnie.
jcsjacekj napisał/a:
Chociaż nie wysztko "załapałem" w 100%, ale zgadzam się z Tobą
To pytaj odpowiem.
pozdrawiam rc
[ Dodano: 08-09-2006, 22:49 ]
martin napisał/a:
Trolujesz - dalsza dyskusja z Toba nie ma najmniejszego sensu z mojej strony EOD.
Smok napisał/a:
martin napisał/a:
Nie znam polskich norm, ale u mnie taka flacha podczas "TĂV'u" dostaje dziurke zamiast stempelka. Podejrzewam ze w PL nie jest inaczej.
Wpadłeś jak śliwka w kompot !!! Butla nie jest bryłą doskonale sztywną , ale wykonaną ze stali czy innych materiałów i przy wzroście ciśnienia się rozciąga, zwiększając pojemność.
Zapytaj w TĂV czy mam rację. Niestety mam.
pozdrawiam rc
[ Dodano: 12-09-2006, 16:03 ]
Powstał problem jakie mierniki są niezbędne do mieszania gazów.
Podałem informację że butla się rozciąga i że więcej niż o 1%. Rozwinęce tej informacji w dziale Technika "Czy butla na 200.......
Do mieszania wystarczy tani działający analizator Tlenowy, słaby manomert i mała butla z mieszaniną o zawartości tlenu blskiej mieszaninie wykonywanej. PROSTE.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko