Wysłany: 06-10-2006, 13:52
malek napisał/a:
p.s. a czemu tak wcześnie - o 8.45 Question miało przecież być o 8.50 Sad
Kasiu, Słonko tak wcześnie ze względu na marudy które się spóżnią
malek napisał/a:
to się panowie uaktywnili, ja tylko kurczaka zwietrzyli
To ja z dobrego serca, nie odmówie kurczaka a Ty tak.....
Ponawiam rónież propozycję spotkania po wykładowego. KasiaK, Malek, ja... Ktoś jeszcze? Nieto aby taki układ mi nie odpowiadał hehehe
Wszystko fajnie, wszystko pięknie tyle że prawdopodobnym jest iż mnie nie będzie
Na tę chwilę nie mam z kim zostawić córy i w związku z tym spędzam sobotę na pogłębianiu wiedzy z kategorii Dziecko-Rozwój a nie Nurkowanie-Rozwój
Dzięki za propozycję, ale z uwagi na dobro ogółu tego nie zrobię.
Moja córa jest kochana, lecz jest tak spontaniczna, że uczestnicy wykładów niewiele by z nich zapamiętali
Konwencja wykładów-żłobka? Chyba nie bardzo
po kursie jest wskazane przeplukac gardla .
Rozumiem, ze Rafiemu bedzie ciezko , wiec ja tez sie wpisze na liste spotykajacych sie.
A na wykladzik wezcie jakies chusteczki aby po konsumpcji otrzec usteczka rozane i raczeta (czytaj ronczenta) delikatne z resztek pochlanianego ptaszora
Ponawiam rónież propozycję spotkania po wykładowego. KasiaK, Malek, ja... Ktoś jeszcze? Nieto aby taki układ mi nie odpowiadał hehehe
[ Dodano: 06-10-2006, 17:08 ]
agrest napisał/a:
Chetnie przylacze sie do spotkania, zamierzam tez przynies agresto ciastka (o ile damy je rade dzisiaj upiec).
J.
oo taaaaaaaaaak tak tak!!!!
ciasssssssssssssteczka agrestowe mniam mhrrrr
p.s. kurde, moze ja tez cos wezme?
[ Dodano: 06-10-2006, 17:09 ]
duch napisał/a:
Noooo zapowiada się fajna imprezka
Jedzonko, sernik, ciacha jeszcze tylko flaszki brakuje
UCZYĆ SIĘ !!!!! UCZYĆ !!!!! A NIE JAKIEŚ IMPREZY URZĄDZAĆ !!!!!
zeSyt teS weSme
[ Dodano: 06-10-2006, 17:15 ]
aaaa wlasnie, a mamy pomysł gdzie ewentualnie pozniej??
moze tu hmmm?
klimatyczne miejsce i sie pobujac mozna jak ktos chce
[ Dodano: 08-10-2006, 17:54 ]
chciałabym bardzo podziekowac za super wykłady (Pan Doktor napewno nas czyta ), oraz swietną atmosfere na kursie
bylo mi naprawde bardzo miło....
dziekuje tez Duszkowi, za przejecie incjatywy i dobra robote
mam nadzieje, ze bedziemy organizowac wiecej, tego typu akcji
specjalne thanks dla naszego cateringu
- Gosia - kurrrrrczaki
- agrest - te ciasteczka mmhmmm mmmm....
- malek - serniczek i jablecznik
oraz wszystkim tym, ktorzy pomysleli o przyniesieniu dzisiaj kawy, czajnika i kubków
sie naprawde spisaliście!
noo iii do zobaczenia na sprezaniach
jesli byliby chetni, na wspolna podróz "ciapągiem" (mozna normalnie pogadac, powygłupiac sie iiiii w ogole.... <pic to nie bedziemy, bo przeciez na nurka na 5 dych bedziemy jechac > ) to moge zajac sie organizacja....
kupimy bilety (np TLK- jakies 80pln w obie strony), zamknie sie przedzialy (załatwie) i bedzie fajna zabawa
Duszku dowiedz sie od doktora, jakie mamy terminy do dyspozycji, a chetnych na ciapąg prosze o zgłaszanie tejże checi....
buziaki
K.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko