Dziś w nocy (8-9 lipca) skradziono mi zestaw Halcyon Eclipse, w skład którego wchodziło:
- Worek (40 Lbs),
- Płyta stalowa,
- Uprząż,
- Kieszenie balastowe zapinane na klamry (bez "wkładów" z ciężarkami),
- Ciężarek 1,5 kg na pasie krocznym (żółty).
Sprzęt niemal nowy, kilkanaście basenów i tyle samo nurków na jeziorach.
Jeśli spotkalibyście się z takim sprzętem "po okazyjnej cenie" proszę o kontakt: 502-126-322.
Nie znam tu, czyli rejon północnej Polski (Półwysep, Zat. Pucka i Gdańska, Łeba itd.) niemal nikogo więc może dzięki forumowiczom uda się coś zdziałać.
Pozdrawiam,
Adamus
ps. ale mi sprawili prezencik na urodzinki, ech szkoda słów
Wiek: 48 Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1731 Skąd: Warszawa
Wysłany: 17-11-2006, 10:53
no cóż, prokuratura obecnie zwykle takie sprawy od razu umarza, inaczej trwała by w nieskończoność a np. odzyskanie pieniędzy z ubezpieczenia wymaga zakończenia sprawy w sposób właśnie taki - kiedyś były problemy z policją, która ciągnęła sprawy kradzieży aut miesiącami.
Takie mamy państwo prawa.
Trzeba by chyba pomyśleć o ubezpieczaniu szpeju przed kradzieżą...
Trzeba by chyba pomyśleć o ubezpieczaniu szpeju przed kradzieżą...
no problem jest taki, ze mozna ale tylko jako wyposazenie mieszkania
ubezpieczenie szpeju jako takiego, jest ^%@)^$@ drogie i sie kompletnie nie opłaca
(wiem, bo miała taki szatański plan i sie orientowałam)
Wiek: 48 Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1731 Skąd: Warszawa
Wysłany: 17-11-2006, 13:52
KasiaK napisał/a:
ubezpieczenie szpeju jako takiego, jest ^%@)^$@ drogie i sie kompletnie nie opłaca
(wiem, bo miała taki szatański plan i sie orientowałam)
hm może dlatego że nie jest to standardowa oferta i dlatego walą ceny z kosmosu...
Może jest szansa zainteresować tym jakąś ubezpieczalnię która już coś dla nurków oferuje i okaże się że to niezły produkt i źródło dochodów ktoś ma jakieś wtyki ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko